DOLAR 32,3232 0.22%
EURO 35,0972 -0.15%
ALTIN 2.280,540,15
BITCOIN 22887881.73934%
İstanbul
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

13:14

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Gökhan Gürdeyiş yeni şarkısını müzikseverlerle buluşturdu

Gökhan Gürdeyiş yeni şarkısını müzikseverlerle buluşturdu

ABONE OL
15 Aralık 2021 13:31
Gökhan Gürdeyiş yeni şarkısını müzikseverlerle buluşturdu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Geçtiğimiz günlerde söz ve müziği kendisine ait olan “Kayboluyorum”‘u müzikseverlerle buluşturan Gökhan Gürdeyiş, yeni şarkısı “Sen ve Ben Yalnız”ı Universal Music Türkiye etiketiyle yayımladı. Duygu dolu sözleri ve müziği genç sanatçıya ait olan “Sen ve Ben Yalnız”, Gökhan Gürdeyiş’in karakteristik ve güçlü vokaline eşlik eden gitar melodileriyle dinleyicinin beğenisine sunuluyor.

Her şeyden ilk sen haberdar ol!

Mail listesine kayıt ol, yeni içeriklerden hemen haberdar ol!.

Gökhan Gürdeyiş, yeni şarkısını şu sözlerle açıklıyor:
“Sen ve Ben Yalnız, geceden başlayıp sabah uyanana kadar nadasa bırakılmış bir acıyı anlatıyor. Uzun zamandır söylenememiş, yaşanamamış bir aşkın gözyaşı ve melodilerle dışa vurulmuş hali. Mutluluğu bir olmaya, küçük dokunuşlara ve sadece o kişinin yanındaki varlığını hissetmeye bağlayan bir şarkı. Sözleri ve duyguyu öne çıkarmak isteyen bu şarkı; gitar melodileri, sözleri ve atmosferiyle dinleyicilerin şarkının yazılmasına vesile olan o geceyi hissetmesini ve kendi içine dönüp bir süre şarkıyla baş başa kalmasına neden olacak hiç şüphesiz.”

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.