DOLAR 32,4028 0.22%
EURO 35,0559 -0.11%
ALTIN 2.324,960,25
BITCOIN 2277049-1.37165%
İstanbul
17°

AÇIK

19:32

AKŞAMA KALAN SÜRE

GoDaddy ve Barış Arduç küçük işletmeleri online dünyaya davet ediyor
  • Magazin Name
  • Magazin
  • GoDaddy ve Barış Arduç küçük işletmeleri online dünyaya davet ediyor

GoDaddy ve Barış Arduç küçük işletmeleri online dünyaya davet ediyor

ABONE OL
2 Nisan 2021 12:53
GoDaddy ve Barış Arduç küçük işletmeleri online dünyaya davet ediyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Dünyanın dört bir yanındaki girişimcilerin online dünyada başarılı olması için gerekli araç ve yardımı sunan GoDaddy (NYSE: GDDY), Barış Arduç’un rol aldığı ikinci yerel dijital pazarlama kampanyasını yayınladı. Geleneksel bir işte çalışmanın herkese göre olmayabileceğini öne çıkaran kampanya, insanları kendi işlerini kurmaları ve fikirlerini online dünyada hayata geçirmeleri doğrultusunda teşvik ediyor. GoDaddy, ikinci yerel kampanyasında da yine Türkiye ile Orta Doğu ve Kuzey Afrika (MENA) bölgesindeki girişimci ve küçük işletme sahiplerine dikkat çekerek onlara ilham vermeye odaklanıyor. Kampanya, GoDaddy ürün ve hizmetlerinin yardımıyla online dünyada başarıyı yakalayan küçük işletmeleri ön plana çıkarıyor. Barış Arduç, izleyicileri GoDaddy ile fikirlerini internete taşımaya çağırıyor.

GoDaddy Türkiye ve MENA Kıdemli Bölge Direktörü Selina Bieber konuyla ilgili olarak şunları söyledi: “Global pandemi sebebiyle her ölçekten şirket, ancak özellikle küçük işletmeler benzersiz zorluklarla karşı karşıya kaldı. Geçtiğimiz yıl boyunca Türkiye ve MENA bölgesinde pek çok küçük işletmenin açık kalmak için online dünyaya adım attığını gördük. Girişimciler, girişimci adayları ve küçük işletme sahiplerinin internette görünür olmalarına; kolay kullanılabilir, uygun maliyetli ürünlerimizle işlerini büyütmelerine yardımcı olmaya odaklanmaya devam ediyoruz. İnsanları ilk adımı atmaya teşvik etmek, Türkiye ve MENA bölgesindeki küçük işletmelere ilham vermek için yine Barış Arduç’tan destek almaktan mutluluk duyuyoruz.”

Kampanya, GoDaddy ürün ve hizmetlerini kullanarak online varlıklarını oluşturan işletmelerin hikâyelerine odaklanıyor. Film, dijital teknoloji kullanımı söz konusu olduğunda farklı alanlarda faaliyet gösteren işletmelerin ortak noktasının ne olduğuna ışık tutuyor: kapılarını online dünyaya açmak ve hedef kitleleriyle bağlantı kurmak. GoDaddy, farklı ihtiyaç ve teknik bilgi seviyelerine uygun araçlar sunuyor. Yeni başlayanlar GoDaddy Web Siteleri + Pazarlama Araçları ile hızlı, uygun maliyetli ve profesyonel bir başlangıç yapabilirken, daha fazla teknik bilgiye sahip kullanıcılar GoDaddy WordPress Hosting’i, e-ticaret yapmak isteyenler ise GoDaddy WordPress Hosting E-Ticaret ürününü tercih edebiliyor.

GoDaddy, Türkiye’deki küçük işletmeler için online varlıklarını oluşturmalarını sağlayacak, kolay kullanılabilir ve uygun maliyetli dijital araçlar sunuyor. Ürün ve hizmetleri arasında alan adı kaydı ve Hazır Web Sitesi’nin yanı sıra hosting, Yönetilebilir WordPress, online güvenlik, online pazarlama ile e-posta ve Office üretkenlik araçları yer alıyor.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.