Giray Songül “Ben Geceyim” şarkısına çektiği kliple gönülleri fethetti

Giray Songül son çalışmasının klibinde kadına şiddete, sokak hayvanlarına şiddete ve çocuk istismarına dikkat çekti

Giray Songül “Ben Geceyim” şarkısına çektiği kliple gönülleri fethetti

Star TV. ekranlarında 2011 yılında yayınlanan jüri üyeliklerini Ertuğrul Özkök, Ajda Pekkan, Sertab Erener ve Samsun Demir gibi birbirinden ünlü isimlerin üstlendiği Star Akademi yarışmasına katılarak bu yarışmayı birincilikle bitiren başarılı ve genç sanatçı Giray Songül yeni şarkısı “Ben Geceyim” adlı son çalışmasını müzikseverlerin beğenisine sundu.

Giray Songül klibinde Türkiye’nin sosyal yaralarına dem vurdu

Genç müzisyen Giray Songül “Ben Geceyim” adlı çalışması için animasyon bir klip kullanırken kilpte kadına ve hayvana şiddete dikkat çekerken aynı zamanda çocuk istismarına da dikkat çekti.

“Ben Geceyim” adlı şarkının bestesini ,aranjesini, mix’ini, mastering’ini, klibin yönetmenliğini ve kurgusunu Giray Songül’ün yaptığı gören hayranları, sanatçının Instagram paylaşımını yorum yağmuruna tuttu. Başarılı sanatçıya sosyal medya üzerinden gelen yorumlar arasında en çok “Yakışıklı Giray’ın 10 parmağında 10 marifet” yorumu dikkatlerden kaçmadı.

GİRAY SONGÜL KİMDİR?

Star Akademi yarışmasıyla tanıdığımız Giray Songül, aslen Karabüklü ve müziğe 8 yaşında gitar çalarak başladı. Star Akademi’de halkın %50 oyuyla birinci oldu. Daha sonra kendi yapımcılığını üstlendiği “Sonu Aynı” adlı isimli şarkısını piyasaya sürdü ve müziğe uzun bir ara verdi. 2020 yılında değişen ve olgunlaşan tarzını duyurmak için genç sanatçı kolları tekrardan sıvadı ve “Ben Geceyim” isimli parçasını çıkardı. Giray “Ben Geceyim” de kötü olaylar karşısında hissedilen pasif-agresif öfkeyi ana tema alırken, Türk gençliğinin kadına şiddet, hayvan hakları ve çocuk istismarı konularındaki duygularını betimlemeye çalıştı. Giray Songül ayrıca Songül, lisansı ODTÜ Elektrik-Elektronik Mühendisliği’nde, yüksek lisansı ise London Business School’da yapmıştır.

Kamil HIZER / Magazinname.com

Bir yanıt yazın