DOLAR 32,3774 0.15%
EURO 34,9722 -0.32%
ALTIN 2.323,850,20
BITCOIN 22725440.89293%
İstanbul
14°

AÇIK

13:14

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

  • Magazin Name
  • “Gazapizm Harbiye’de İlk Konserini Verdi”

“Gazapizm Harbiye’de İlk Konserini Verdi”

ABONE OL
4 Aralık 2020 02:55
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Son yılların en popüler Rap şarkıcısı Gazapizm, KerkiSolfej’in düzenlemiş olduğu Harbiye Açıkhava Konserleri kapsamında geride bıraktığımız akşam harika bir konsere imza attı.

Konser öncesinde basın mensupları ile bir araya gelen Gazapizm; “Harbiye’de ilk konserimiz. Türkçe rap bugüne dek kaldırımlardan barlara, gece kulüplerinden büyük festivallere ve Harbiye’lere kadar geldi. Bu işi Türkçe rap camiası adına hep beraber başardık. Bizi destekleyen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

Sahneye beyazlar içerisinde çıkarak, “Hepiniz hoş geldiniz. Aslında biz de hoş geldik çünkü ilk Harbiye Açıkhava konserimiz. Çok heyecanlıyız ve sizlerle burda buluştuğumuz için çok mutluyuz” diyen Gazapizm, konsere “Gece Sabahın” şarkısı ile başladı.

Cem Adrian, Gaye Su Akyol, Korhan Futacı ve Muhlis Berberoğlu’nun konuk olduğu konserde, 4 Eylül’de yayınlanacak “Perişan” şarkısının klibini sahnede ilk defa sevenleriyle paylaştı.


“Ben ilk defa Harbiye Açıkhava’ya, Cem Adrian’ın Harbiye konserine konuk olduğumda çıkmıştım. Bugün de onsuz olmazdı.” diyen Gazapizm, Cem Adrian’ı sahneye davet ederek seyircilerle beraber hep bir ağızdan “Yaşanırsa Diye” şarkısını seslendirdi.

“HAYATINI KAYBEDEN KADINLAR İÇİN ‘YETER’ DEDİ”

“Bu dünyada kadın olmanın, çocuk olmanın, hayvan olmanın ne kadar zor olduğunu biliyoruz. Hep beraber güzel günleri, hep birlikte kocaman bir sofraya oturmayı dileyelim ve asla vazgeçmeyelim.” diyerek tüm bayanlar için “Kutlu Olsun Günün” ve “Karanfil” şarkılarını seslendirdi.

Covid-19 tedbirleri kapsamında, sosyal mesafe kurallarına uygun bir biçimde gerçekleşen konserde Gazapizm, konser süresi boyunca seyircilere gül dağıttı.

Konsere, Zeynep Bastık, Didem Soydan ve Umut Eker gibi ünlü isimler de katıldı.

Konser sonunda tüm seyircilerin ayakta alkışladığı Gazapizm, “Unutulacak Dünler” şarkısı ile biss yaparak konseri noktaladı.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.