DOLAR 32,5295 0.2%
EURO 34,5660 -0.02%
ALTIN 2.489,750,28
BITCOIN 2044984-0.14146%
İstanbul
21°

KAPALI

04:42

SABAHA KALAN SÜRE

Gaye Aksu “Yıldız Tilbe’yi sevmeyen ölsün”

Gaye Aksu “Yıldız Tilbe’yi sevmeyen ölsün”

ABONE OL
17 Nisan 2021 01:32
Gaye Aksu “Yıldız Tilbe’yi sevmeyen ölsün”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

GAYE AKSU “YILDIZ TİLBEYİ SEVMEYEN ÖLSÜN”

2 yıl önce çıkardığı ‘Ayda Hüzün’ şarkısıyla müzik dünyasında başarılı bir çıkış yapan Gaye Aksu,  Şimdi de sürpriz bir çalışmaya imza atmaya hazırlanıyor.

İz Müzik Yapım etiketiyle çıkan “Ayda Hüzün” şarkısının sözleri Dursun Ali Akınet’e, müziği Ali  Osman Erbaş’a, ait olan şarkı müzikseverler  tarafından tam not almıştı. Gaye Aksu,” Müzik çalışmalarına başladığım yeni şarkımız için hazırlanıyorum. Kısa zamanda müzisyen arkadaşlarımla stüdyoya girip şarkıyı tamamlamayı planlıyorum” dedi.

UCUK, KAÇIK BİR RUH HALİNE SAHİBİM

Yıldız Tilbe’ye her fırsatta hayran olduğunu hiç çekinmeden açıklayan Gaye Aksu, onu sevmeyeni hayatıma dair almam diyecek kadar iddialı.. Yıldız Tilbe’yi sevmeyen ölsün, Uçukluğu, renkliliği, çılgınlığı, sorulara verdiği kendine has cevaplar ve samimi yorumu çok hoşuna gittiğini , bu yüzden kendisine çok yakın bulduğunu belirtten Gaye Aksu , benimde aynen böyle uçuk kaçık bir ruhum var dedi..

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.