DOLAR 32,3312 0.24%
EURO 35,0809 -0.14%
ALTIN 2.300,171,01
BITCOIN 22896801.31377%
İstanbul
19°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

Garena Free Fire, ünlü rapçi Hidra ile iş birliği gerçekleştirdi.
  • Magazin Name
  • Magazin
  • Garena Free Fire, ünlü rapçi Hidra ile iş birliği gerçekleştirdi.

Garena Free Fire, ünlü rapçi Hidra ile iş birliği gerçekleştirdi.

ABONE OL
19 Haziran 2021 16:31
Garena Free Fire, ünlü rapçi Hidra ile iş birliği gerçekleştirdi.
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Garena tarafından geliştirilen ve 2019-2020 yıllarında dünyanın en çok indirilen mobil oyunu olan Free Fire, gençleri hem eğlendiriyor hem de oyun keyfi yaşatıyor. Daha önce Hindistan, Rusya, Endonezya ve LATAM bölgesinde yerel müzisyenlerle iş birliği yapan Free Fire, benzer bir çalışmayı Türkiye’de de organize etti.

Her şeyden ilk sen haberdar ol!

Mail listesine kayıt ol, yeni içeriklerden hemen haberdar ol!.

Bu çalışma, halihazırda oyuncuların, özellikle gençlerin severek dinledikleri rap’e odaklanarak hem Free Fire sevenleri neşelendirmek hem de bu dünyanın dışındaki kitlelere ulaşmak adına stratejik bir yaklaşım olarak karşımıza çıkıyor.

Son dönemlerde gençlerin en çok takip ettiği rapçiler arasında yer alan Hidra ile keyifli bir çalışma gerçekleştirdi: “Bizim Mahalle”.

Free Fire’ın Ramazan ayı itibariyle merkezine aldığı “mahalle kültürü” temalı projelerine bir yenisi eklendi. Son dönemde lirik yeteneği ile göz dolduran Hidra, “Bizim Mahalle” rap’iyle oyun sever gençlere hem keyif veriyor hem de cesaret aşılıyor. İstanbul’da mahalle kültürünü yaşatan lokasyonlardan biri olan Fikirtepe’de çekilen klipte hem mahalle halkı hem de cosplayer’lar rol aldı. Hidra ise Fikirtepe’nin ara sokaklarında verdiği performans ile de görsel bir şölen sunmuş oldu.

Hidra’dan pürüzsüz bir rap şarkısı

Asıl adı Fatih Uslu olan Hidra 2008 yılında müzik kariyerine başladı. Şu ana kadar toplam 12 adet albüm-EP yayınlayan Hidra, 23 adet tekliyi de sevenleriyle buluşturdu. Lirikal yeteneği ile ön plana çıkan Hidra, Free Fire ile yapılan iş birliğinde türünün örneklerini geride bırakarak dinleyicilere pürüzsüz bir rap şarkısı dinletiyor.

 

 

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.