“Gaddar” dizisinin ilk tanıtımı nefesleri kesti

“Gaddar” dizisinin ilk tanıtımı nefesleri kesti

Çağatay Ulusoy ve Sümeyye Aydoğan’ın başrollerini paylaştıkları yılın belki de en iddialı dizilerinden biri olan ve Fox Tv. ekranlarından seyircisiyle buluşacak olan “Gaddar” dizisinin ilk tanıtımı geçtiğimiz günlerde kaybettiğimiz büyük sanatçı Erkin Koray’ın “Gaddar” adlı şarkısı müziği eşliğinde yayınlandı.

 

Senaryosunu Hürer Ebeoğlu’nun kaleme aldığı, yönetmenliğini Sinan Öztürk’ün üstlendiği “Gaddar” dizisinde Onur Saylak, Erdal Özyağcılar, Laçin Ceylan, Hakan Salınmış, Müge Bayramoğlu, Deniz Özerman, Neslihan Yeldan, Fatih Berk Şahin, Musab Ekici ve Uğur Yıldıran gibi birbirinden ünlü isimde rol alıyor.

 

Uzun bir aradan sonra bir televizyon dizisi projesi ile ekranlara geri dönen Çağatay Ulusoy’un başrolünü oynadığı “Gaddar” dizisi büyük bir merak uyandırırken yayınlanan ilk tanıtım büyük ilgi görürken tanıtımda diziye dair belirgin ipuçları gözlerden kaçmadı.

Gaddar dizisinin konusu

 

Dağhan “Çağatay Ulusoy” askerlik görevini bitirdikten sonra evine dönmüştür ama giderken bıraktığı hiçbir şey yerinde değildir. Sevgilisi Aydan “Sümeyye Aydoğan” hem kendisine hem de kimseye haber vermeden çekip gitmiş, kardeşi Rüzgar “Fatih Berk Şahin” karanlık işlere bulaşmıştır.

 

Askere gitmeden önce munis bir hayatı olan Dağhan yavaş yavaş gaddar birisine dönüşmeye başlamıştır.

Kamil Hızer / Magazinname.com

Instagram: @kamilhizer

Bir yanıt yazın