DOLAR 32,3784 0.16%
EURO 34,9980 -0.3%
ALTIN 2.324,200,22
BITCOIN 2260128-0.77339%
İstanbul
14°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

Furkan Kızılay “İstanbul” adlı teklisini müzikseverlerle buluşturdu
  • Magazin Name
  • Magazin
  • Furkan Kızılay “İstanbul” adlı teklisini müzikseverlerle buluşturdu

Furkan Kızılay “İstanbul” adlı teklisini müzikseverlerle buluşturdu

ABONE OL
30 Ocak 2022 16:15
Furkan Kızılay “İstanbul” adlı teklisini müzikseverlerle buluşturdu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Alternatif müziğin genç isimlerinden Furkan Kızılay, söz ve müziği 2020 yılında beraber yola çıktığı Can Doe’ya ait olan ‘‘İstanbul” şarkısını Garaj Müzik etiketiyle yayınlandı.

 

Pandemi döneminde de üretmeye devam eden Furkan Kızılay’ın, güncel popüler motiflerle oluşturulan “İstanbul” şarkısı türk pop müziği sevenlerine hitap ediyor. Furkan Kızılay müzik dünyasına ilk adımını 2009 yılında “Aşksın Sen” adlı albümüyle attıktan sonra vermiş olduğu aranın ardından bir hayli üretken bir ekip ile beraber piyasaya dönüş yapıyor.

 

İstanbul şehrini de hikâyesine katarak duygusal tınılar sunan Kızılay, hayallerini gerçekleştirme konusunda önemli adımlar atmaya devam ediyor. Teklinin peşi sıra yayınlanacak olan klibin yönetmenliğini Selçuk Demirci üstlendi.Bu süreçte şarkılarını Pasaj Müzik etiketiyle yayınlarken, şarkıcının menajerliği, strateji ve üretimler Morrie Records bünyesinde ortaya çıkıyor.

 

Furkan Kızılay’ın “İstanbul” isimli yeni şarkısı 28 Ocak Cuma günü itibariyle tüm müzik platformlarındaki yerini aldı.

 

Furkan Kızılay kimdir?

Furkan Kızılay, 30 Kasım 1990 İstanbul doğumludur. Türk oyuncu ve şarkıcıdır. Çocuklar Duymasın adlı TV dizisindeki Emre (Havuç) karakteri ile ünlenmiştir. Sinema filmleri ve TV dizilerinin yanı sıra reklamlarda da rol almaktadır. Ayrıca 2009 yılında “Aşksın Sen” adlı albümüyle müzik kariyerine başlamıştır. 2010’da çekimlerine tekrar başlanan Çocuklar Duymasın dizisinde Emre (Havuç) karakterini yeniden canlandırmıştır. 21 Ocak 2017 yılında yayınlanan 2017 Survivor Ünlüler-Gönüllüler yarışmasında Ünlüler takımında yarışmıştır. 10 Kasım 2017’de yeni dizi projesi olan Aslan Ailem’de rol almıştır. Bir süre DJ’lik de yaptıktan sonra müziğe ara veren Furkan, 2020 yılında Can Doe ile beraber ‘Alsam Seni’ isimli tekliyi yayınlamıştır. 2021 yılında da aynı ikilinin yeni teklileri ‘Sıkıldım’ yayınlanmıştır. Tüm bu süreçte çeşitli Youtube projelerine devam etmiştir. Ayrıca kişisel merakı olan arabalar konusunda da birçok proje ve etkinlikte yer almış hatta yarışlara katılmıştır. Çocukluğundan beri üretmeyi sürdüren çok yönlü Furkan Kızılay, Survivor 2022 kadrosuna da dahil olmuştur. Survivor dönüşü müzik kariyerine ağırlık vermek ve sevenleriyle daha fazla buluşmak adına konser ve etkinliklerde sahne alıp yeni müziklerini sevenleri ile paylaşmayı hedeflemektedir. Müzik alanındaki üretimleri artarak devam edecektir.

 

Şarkı Sözleri:

Sen,

Yaz yağmuru gibiydin,

Yağdın ve geçtin, yalnızlığı seçtin

 

Ben,

Seni az sevmemiştim,

Hiç üzmemiştim, bu değildi beklentim.

 

Kim isterdi ki kalmayı yalnız

Kalbim çok arsız

Bir rüzgâr gibi hoş ve zararsız

Aşklar hep anlamsız

 

Kaldım

Dumanlar altında

Yanıldım hakkında

Seni bıraktım artık, bütün İstanbul farkında

 

Koştum

Koşunca öğrendim            x2

Gidince özlerdin hep

Döndün bulamadın ardında

 

Sen

Çok geçti üstünden

Güzeldin eskiden, yok olur musun bilmem

 

Ben

Artık uslandım

Biraz da hırslandım yine yağmurlarda ıslandım

 

Belki akıllanırım, bilmem ne zaman, bilmem ne zaman

Kendine kızma sakın, artık yapamam, artık yapamam

 

Künye:

Söz & Müzik: Can Doe

Düzenleme: Can Doe

Gitar: Muharrem Salcı

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.