DOLAR 32,3483 0.26%
EURO 35,1132 -0.12%
ALTIN 2.308,021,35
BITCOIN 22839463.15553%
İstanbul
16°

AÇIK

05:20

SABAHA KALAN SÜRE

  • Magazin Name
  • Film çekiminde oyuncu arkadaşını ısırdı

Film çekiminde oyuncu arkadaşını ısırdı

ABONE OL
6 Ağustos 2019 12:55
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sezonun iddialı korku filmlerinden biri olmaya aday olan “Geldiler” adlı filmin setinde ilginç anlar yaşanmaya devam ediyor. “Geldiler” adlı filmin senaristi ve oyuncusu Mustafa Miraç Kaya Çatalca’da çekilen sinema filminin çekimlerinde doğallığının kurbanı oldu.

Filmin oyuncularından olan internet fenomeni olan İsmet Bilgi filmde zombi karakterini canlandırırken ünlü oyuncu ve senarist Mustafa Miraç Kaya’yı gerçekten ısırdı. Kamera karşısında her zaman doğallıktan yana olduğunu vurgulayan Mustafa Miraç Kaya “Prova çalışmamız esnasında karşılıklı rol aldığımız bir sahne için zombi olarak arkamdan yaklaşmasını ve beni gerçekten ısırmasını ve o an o ısırmanın acısını yüzümde hissettirmek istediğimi söyledim.

İsmet Bilgi prova esnasında beni hart diye ısırınca acıdan gözümden yaşlar geldi. Filmin çekimleri esnasında aynı sahneyi 4 kez tekrarlamak zorunda kaldığımızda her tekrarda aynı acıyı defalarca yaşadım, omuzumda resmen diş izleri kaldı. İsmet Bilgi amma ısırma meraklısıymış adam doğuştan zombi çıktı” dedi.

Kamil HIZER /Magazinname.com

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.