Fikret Kuşkan Beyaz Zambak dizisi kadrosuna dahil oldu

Fikret Kuşkan Beyaz Zambak dizisi kadrosuna dahil oldu

Uğur Uzunok’un yapımcılığını üstlendiği “Beyaz Zambak” dizisi, 1992-95 yılları arasında yaşanan Bosna Savaşı’nın seyrini değiştiren gerçek bir kahramanın hikayesini anlatıyor. “Beyaz Zambak” kod adlı “Naser” isimli kahramanın cesaret ve fedakarlık dolu mücadelesi izleyicilere sunulacak. Bosna Savaşı’nın bilinmeyen yönlerini ve kahramanlık hikayelerini konu alan Beyaz Zambak dizisi izleyiciler tarafından büyük ilgi görmesi bekleniyor.

Beyaz Zambak dizisinin çekimleri 10 bölüm olarak planlandı ve ilk olarak Makedonya’da başladı. Daha sonra çekimler İstanbul’a taşındı. 6. bölümden itibaren ödüllü yönetmen Serdar Akar, dizinin yönetmen koltuğuna oturdu.

Birbirinden önemli isimler Beyaz Zambak dizisinde bir araya geldi

Dizinin başrollerinde İsmail Ege Şaşmaz, Gürkan Uygun, Hazım Körmükçü, Caner Kurtaran, Gizem Erdem, Kubilay Tuncer, Gökhan Gencebay, Taha Baran Özbek, İdris Nebî Taştan, Erman Saban ve Dilaray Yeşilyaprak yer alıyor. Son olarak usta aktör Fikret Kuşkan da “John Jones” rolüyle kadroya dahil oldu.

Fikret Kuşkan ile birlikte Esra Kızıldoğan “Avukat Vasfiye”, Eda Özel “Karla” ve Aydın Sigalı “Hakim” rolleriyle diziye sonradan katılan isimler arasında.

“Beyaz Zambak” dizisinin hangi dijital platformda yayınlanacağı henüz belli değil.

Bir yanıt yazın