DOLAR 32,3719 0.16%
EURO 34,9869 -0.28%
ALTIN 2.323,850,20
BITCOIN 22919052.23141%
İstanbul
16°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

Fi Kozmetik Kurucusu Rıza Görücü’nün İstihdam Çalışmaları Hız Kesmiyor
  • Magazin Name
  • Gündem
  • Fi Kozmetik Kurucusu Rıza Görücü’nün İstihdam Çalışmaları Hız Kesmiyor

Fi Kozmetik Kurucusu Rıza Görücü’nün İstihdam Çalışmaları Hız Kesmiyor

ABONE OL
12 Haziran 2021 14:34
Fi Kozmetik Kurucusu Rıza Görücü’nün İstihdam Çalışmaları Hız Kesmiyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Fi Turkey, İç Anadolu ve Karadeniz bölgesinin  illeri ve ilçelerinde  istihdamı canlandırmak amacıyla sürekli çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Fi Kozmetik kurucusu ve sahibi, Rıza Görücü Doğu Anadolu Bölgesin de ise istihdamı sağlamak için Doğu Anadolu Bölgesinin merkez ofisini ,Van ili olarak belirledi. Van ilinde ofis açmasının heyacanını herkesle paylaştı…

Doğuda yatırım yaparken genç nüfusun ve işsizliğin yoğun olduğu bölgelerde istihdam sağlama hedefiyle yola çıktıklarını ifade eden Görücü, “Van’a yaptığımız yatırım ile sektöre öncülük edeceğimizi, bu yatırımın bölgesel gelişime ve dönüşüme önemli bir katkı sunacağını öngörüyoruz. İstihdamın yanı sıra buna paralel yaşam kalitesine de doğrudan etkisi olacağını biliyoruz. Bu nedenle Doğu Anadolu’da bu yatırımı yaparak sektöre öncülük etmek ve bu hedeflerimizi gerçekleştirmek bizim için çok önemliydi” açıklamasını yaptı.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.