Ferit Tunçer gönüllere dokundu

Ferit Tunçer davranışı ile gönüllere dokunmasını bildi...

Ferit Tunçer gönüllere dokundu

Ferit Tunçer sözü Özden Tunçer’e müziği ve düzenlemesi kendisine ait olan “İlk ve Son” adlı çalışmasını müzikseverlerle buluşturdu

 Ferit Tunçer yeni çalışması hakkında yaptığı kısa açıklamada “ 6 Şubat günü yaşanan deprem milyonlarca insanımızı etkilediği gibi on binlerce insanımız bu depremde hayatını kaybetti. Bu süreçte öğrendiğimiz yegane şey bu durum bir günde tek bir destekle üstesinden gelinebilecek bir durum değil.” dedi.

Açıklamalarına devam eden Ferit Tuınçer “Bizde bu depremden etkilenen insanlara bir destekte bulunmak için depremden kısa bir süre önce yayınladığım “Sonunda Yıkıldı” ve yeni yayımladığım “İlk ve Son” adlı çalışmamızın tüm gelirlerini depremden etkilenen öğrencileri eğitimi yarıda kalmaması için şarkımızın söz yazarı Özden Tunçer ile birlikte “Yarıda Kalmasın” adlı çalışmamızın tüm gelirini Türk Eğitim Vakfı’na aktarma kararı aldık. Çoğul bir dille anlatmam gerekirse klip izlenmesi ve satın almanızla oluşacak gelir ile daima bu amaçla kullanılacak ve yaraları hep birlikte sarmaya, iyileştirmeye çalışırken yaşanan bu depremi ve bıraktığı yaraları da unutmayacağız” diyerek sözlerini tamamladı.

Bir yanıt yazın