Ferhat Göçer, Ece Seçkin, Suzan Kardeş, Gökhan Tepe, İkilem, Gece Yolcuları ve Deniz Seki’den “Cumhuriyet Bayramı” konserleri

Ferhat Göçer, Ece Seçkin, Suzan Kardeş, Gökhan Tepe, İkilem, Gece Yolcuları ve Deniz Seki’den “Cumhuriyet Bayramı” konserleri

Türk pop müziğinin güzel ismi Ece Seçkin, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kapsamında iki gece üst üste konser verecek. Ece Seçkin 28 Ekim Cumartesi akşamı İzmir Menderes 19 Stadyumu’nda, 29 Ekim Pazar günü ise Bodrum’da Belediye Meydanı’nda sevenleriyle buluşacak.

Sevilen sanatçı Suzan Kardeş, Edirne Uzunköprü Belediyesi’nin düzenlediği etkinlikler kapsamında Uzunköprü Adalet Meydanı’nda sahne alacak. Yediden yetmişe binlerce kişinin sevgilisi haline dönüşen Suzan Kardeş, Cumhuriyet Bayramı coşkusunu Edirnelilere yaşatacak.

Türk pop müziğinin sevilen sanatçılarından Gökhan Tepe, Antalya Tenis İhtisas ve Spor Kulübü ve Antalya Organize Sanayi İş İnsanları Derneği’nin ortaklaşa düzenlediği Cumhuriyet Balosu’nda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutlayacak. Konserde sevilen şarkılarıyla hayranlarına unutulmaz bir akşam yaşatacak olan Gökhan Tepe, Cumhuriyet’in 100. yılını büyük bir coşku ile karşılayacak.

Sahnelerin kraliçesi Deniz Seki, Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında Zonguldak’a gidiyor. Cumhuriyetimizin 100. yıl coşkusunu binlerce kişi ile kutlayacak olan Deniz Seki, sevilen şarkılarını hayranları ile hep bir ağızdan söyleyecek.

Türk müziğinin güçlü sesi Ferhat Göçer, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarında Kıbrıs’ta sahne alacak. Cumhuriyet coşkusunu Kıbrıs’a taşıyacak olan sanatçı, sevenlerine muhteşem bir kutlama sunacak.

Bir Sebebi Var, Kaybolurum Gülüşünde, Zamansız Şarkılar ve Geçemem Senden gibi şarkılarıyla son dönemin başarılı popüler müzik grupları arasına adını yazdıran İkilem, Bornova Belediyesi’nin düzenlediği kutlamalar kapsamında Bornova Cumhuriyet Meydanı’nda sahne alacak. Bir sonraki gün ise İzmir Ödemiş Belediyesi’nin kutlamalarına katılacak olan grup, sevilen şarkılarını sevenleri ile hep beraber seslendirecek.

Başarılı müzik gruplarından Gece Yolcuları, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı Kırklareli Vize Belediyesi’nin düzenlediği etkinlikler kapsamında binlerce kişi ile birlikte kutlayacak. Sevilen birçok şarkısını seslendirecek grup, Kırklarelililere unutulmaz bir gece yaşatacak.

Bir yanıt yazın