Ferdi Tayfur’un kızı Tuğçe Tayfur boşanıyor mu?

Ferdi Tayfur’un kızı Tuğçe Tayfur boşanıyor mu?

Son zamanlarda Ferdi Tayfur ile Necla Nazır’ın kızı Tuğçe Tayfur’un özel hayatı medyanın ilgi odağı oldu. Yaklaşık dört ay önce Muhammet Aydın ile evlenen Tuğçe Tayfur, kısa bir süre önce hamile olduğunu duyurarak dikkatleri üzerine çekti. Ancak, aralarında kriz olduğu söylentileri de gündeme geldi.

Tuğçe Tayfur, özel hayatıyla sürekli gündemde olan bir isim haline geldi. Önceki nişanlısı Burak Kalfa ile tartışmalı bir şekilde ayrılan Tuğçe Tayfur, yaklaşık dört ay önce Muhammet Aydın ile evlilik kararı almıştı.

Evlendikten sonra Tuğçe Tayfur, “Ciddi bir şeyler yazıp siliyorum ama o kadar mutluyum ve çok uzun zaman sonra o kadar kendim gibiyim ki ciddi bir şeyler yazamayacağım. Bizler ne kadar planlar yapsak da sonunda Allah’ın dediği oluyor. Elhamdülillah Allah, seni bana gönderdi. Ne de güzel etti. Tabii sana ne ithamda bulundular ama bir kulağımızdan girdi bir kulağımızdan çıktı. Çünkü doğru duvar yıkılmazdı. Allah için seni çok seviyorum” gibi duygusal paylaşımlarda bulunmuştu.

Ancak, son zamanlarda Tuğçe Tayfur, kocasını takipten çıkarıp birlikte çektikleri bütün fotoğrafları silmiş ve soyadını değiştirmişti. Bu hareketleriyle dikkat çeken Tuğçe Tayfur’un ayrılık iddialarını güçlendirdiği konuşulmaya başlandı.

Muhammet Aydın da eşine benzer şekilde karşılık verdi. İkinci kez nikah masasına oturan çiftin, bu karışık adımları “Ayrıldılar mı?” sorusunu gündeme getirdi.

Bir yanıt yazın