DOLAR 32,3417 0.24%
EURO 35,1656 0%
ALTIN 2.302,931,13
BITCOIN 22896112.89392%
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

Felis Kohen “Şaman’ın Yaşam Çemberi” adlı kitabı raflardaki yerini aldı

Felis Kohen “Şaman’ın Yaşam Çemberi” adlı kitabı raflardaki yerini aldı

ABONE OL
9 Şubat 2022 17:02
Felis Kohen “Şaman’ın Yaşam Çemberi” adlı kitabı raflardaki yerini aldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İnsanlığın kadim bilgilerinin nesillerdir aktarıldığı öğretiler yoluyla yaşam yolculuğunuzda yeni bir kapı açmak ister misiniz?

Felis Kohen uzun yıllardır üzerine çalıştığı ve kendi yaşamında da deneyimlediği uygulamalarla hayata yeni gözlerle bakmanızı sağlayacak bir pencere açıyor.

Bu yolculuğa dünyanın çeşitli yerlerinde hem modern hem de kadim bilgeliklerle yetiştirilerek ve kendi üzerinde çalışarak başlayan Felis Kohen Şaman’ın Yaşam Çemberi kitabıyla herkesin kendi karanlığına bir ışık yakabileceğini ve dünyamızın ihtiyaç duyduğu iyiliğe ancak yaralarını iyileştirebilmiş insanlarla ulaşabileceğimizi gösteriyor. Her birimize iyileşme yolunda atacağımız o ilk adım için cesaret veriyor.

Felis Kohen’in yazdığı Şaman’ın Yaşam Çemberi Destek Yayınları’ndan çıktı.

 Arka Kapak Yazısı:

 Sadece kim olduğunu unuttuğunda, gölgen seni baştan çıkarabilir.

Şamanizm ve Kabala öğretilerinde ya da Jung’un çalışmalarında gölgeyle tanışmadan söz edilir. Gölge hep bizimledir ve hayatta kavga ettiğimiz, inatlaştığımız, sevmediğimiz ne varsa gölgemizde de o vardır. Çeşitli sorular ve çalışmalarla gölge ışığa çağrılmaya çalışılır ancak ışık büyüdükçe gölge de büyür.

Bir bozukluğun tedavisi her zaman bir kahramanın yolculuğu potansiyeline sahiptir. “Pas”ın “altın”a çevrilmesi simyasal bir süreçtir. Böylelikle şartlanmalar, yaralanmalar, travmaya bağlı olan güçlerini serbest bırakır ve yeni potansiyellere dönüşebilir. Ancak böyle bir yolculukla ruhun kaybolmuş ışık parçaları yuvasına geri dönebilir. Herkes için gerekli olan bu süreç tüm masallarda, mitlerde ve efsanelerde anlatılır. Büyüleyicidirler çünkü zayıf insanlar karanlıklarıyla, zayıflıklarıyla ve şeytanlarıyla yüzleşerek asıl tohumlarına ulaşırlar.

Yazar Felis Kohen, ŞAMANIN YAŞAM ÇEMBERİ kitabıyla sizleri iki kadim bilgeliğin harmanlandığı bir deneyime davet ediyor. Yaşamınızı gözden geçirmenize, yeniden kendinize odaklanmanıza ve kendinizi görmenize yardımcı olacak uygulamalar ve yol haritalarıyla gölgenin ışığa dönüşmesine yardımcı oluyor. Herkesi ruhuyla karşılaşacağı ve bir kahraman olarak yola devam edeceği çemberdeki o noktaya, mucizevi değişimin başlayacağı yere çağırıyor.

 

Yazar Hakkında:

 

Felis Kohen Almanya’da edindiği çeşitli ustalıkların yanında Çin Quantum metodu ileri seviye, beyin ve santral sinir sistemi ile bütünsel çalışma hücresel kodlama uygulayıcılığı, enerjisel organ ve ameliyat şifacılığı gibi alanlarda Four Winds American School For Shamans’ta eğitim aldı. Ayrıca Hindistan ve Bali’de yerel şifacılara çıraklık yaptı.

Yazar, kendi köklerinden gelen ilim ve dönüşüm bilgelikleri ile harmanlayıp ilim kadınları ve adamları yetiştirmek üzere Urban Shamans Academy’yi kurdu. 2021 yılında Urban Priestess Instutution ile uzun yılların kadın çember deneyimini tek bir çatı altında topladı. Bu oluşum gerek kadınları güçlendiren gerek onlara temel bir yetişme olanağı sağlayan bir organizmadır. Bu iki oluşumda yetişen kadın ve erkekler gerek kendi dönüşümleri gerekse uygulayıcı olma yolundaki niyetlerini hayata geçirmeleri için şifa sanatını aktarmaktadır.

Yolculuğuna, dünyanın çeşitli yerlerinde modern ve kadim bilgelikler içinde yetiştirilerek ve kendi üzerinde çalışarak başlayan Felis Kohen, yıllar içinde öğrendiği teknikleri kişisel tecrübeleriyle birleştirip çemberler, atölyeler, seremoniler ve bireysel seanslar vererek insanlarla paylaşıyor.

Çember ve atölyelerin yanı sıra, Kabala astrolojisi, Kabala ve Zohar ilmi içerisinde yetişmeye ve öğretileri harmanlayarak paylaşmaya devam ediyor.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.