Felaket tellalı Onur Akay sosyal medyasından kötü haberi duyurdu

Felaket tellalı Onur Akay sosyal medyasından kötü haberi duyurdu

Türk Sanat Müziği Sanatçısı Ayşe Mine Ameliyata Alındı!

Türk sanat müziği sanatçısı Ayşe Mine, bugün sağlık sorunları nedeniyle İstanbul Okmeydanı Şehir Hastanesi’nde ameliyata alındı. Ameliyat sonrası yoğun bakıma alınacak olan Mine’nin durumu sevenlerini endişelendirdi.

Haber Onur Akay’dan Duyuruldu:

Yakın dostu ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, Mine’nin ameliyata alındığını sosyal medya hesabından duyurdu. Akay, “Türk sanat müziğinin değerli sanatçılarından Ayşe Mine, sağlık sorunları nedeni ile İstanbul Okmeydanı Şehir Hastanesi’nde ameliyata alındı. Şu an ameliyatta olan değerli sanatçımız sonrasında yoğun bakıma alınacak, dualarınızı eksik etmeyin. Allah’ın izni ile ameliyattan saat 15.00 gibi çıkması bekleniyor.” ifadelerini kullandı.

Oğlu Berk Günaydın da Ameliyat Olacak:

Akay, yazısında Ayşe Mine’nin oğlu Berk Günaydın’ın da beyninde tümör olduğunu ve acilen ameliyata alınması gerektiğini belirtti. Akay, “Berk’in beynindeki tümör uzun zamandır biliniyordu ama küçük olduğu için sorun yaratmıyordu. Çok fazla büyüme yapınca yaşadığı rahatsızlıklar nedeni ile muayene oldu ve doktoru ‘hiç iyi diyemiyorum’ deyince, Ayşe ablam bir anne olarak kendi sağlık sorunlarını bile unutmuştu.” dedi.

Bir yanıt yazın