Fatoş Güney Çirkin Kral’ın bilinmeyenlerini anlatacak

Fatoş Güney Çirkin Kral’ın bilinmeyenlerini anlatacak

Fatoş Güney’i oynayacak oyuncu bulunamadı

Ünlü sinemacı Yılmaz Güney’in eşi Fatoş Güney okurlarıyla buluşacak. Çirkin Kral’ın ölümünün 40. yıldönümünde Fatoş Güney’in kaleme aldığı ve film için de uyarlanacak olan “Camları Kırın Kuşlar Kurtulsun” adlı kitabının imza ve söyleşisi 4 Eylül’de Muğla Akyaka’da gerçekleşecek.

DurakMedya’dan Mustafa Barış Durak’ın haberine göre Türk ve dünya sinemasına adını altın harflerle yazdıran ve en tartışmalı isimlerinden biri olan Yılmaz Güney’in eşi Fatoş Güney okurlarıyla buluşuyor. Sanatından, siyasi mücadelesine, hapishanede geçen 10 yıla ve günümüze kadar her zaman gündemdeki yerini koruyan Çirkin Kral’ın bilinmeyenlerini eşi Fatoş Güney imza ve söyleşi gününde hayranlarıyla paylaşacak. Fatoş Güney’in kaleme aldığı ve film için de uyarlanacak olan “Camları Kırın Kuşlar Kurtulsun” kitabı için 4 Eylül’de Muğla Akyaka’da okurlarıyla buluşacak olan Fatoş Güney herkesi bu buluşmaya davet etti.

Fatoş Güney’i oynayacak oyuncu bulunamadı

Öte yandan Türk sinemasının ‘Çirkin Kral’ lakaplı oyuncusu Yılmaz Güney’in hayat hikâyesi anlatacak filmde kadın başrol oyuncusu hala bulunamadı. Güney’i İsmail Hacıoğlu’nun oynayacağı filmde Fatoş canlandıracak oyuncu için arayışların devam ettiği yurtdışından da cast şirketlerinden oyuncu önerisi geldiği öğrenildi.

Bir yanıt yazın