Fatih Terim’e havyansever Banu Aydın’dan zehir zemberek sözler

Fatih Terim’e havyansever Banu Aydın’dan zehir zemberek sözler

İmparatormuş. İlahi adalet hiç şaşmaz

 

“Fatih Terim Fonu” ile bir anda gündeme gelen ünlü teknik adamın yıllar önce yayınlanan haberi yeniden gündeme geldi. Daha önce Kıvanç Talu ve eşi Beril Talu’nun hasta köpeklerini bıraktıkları için öldüğünü duyuran hayvansever Banu Aydın , Fatih Terim için ” imparatormuş. İlahi adalet hiç şaşmaz” ifadelerini kullandı.

DurakMedya’dan Mustafa Barış Durak’ın haberine göre ünlü teknik direktör Fatih Terim’e hayvansever Banu Aydın ateş püskürdü. Aydın, bankacı Seçil Erzan’ın ” Fatih Terim Fonu” adını verdiği olaya atıfta bulunarak ” 2015 yılı filandı sanırım, Çeşme’de lüks villa yaptırmıştı ve ültimatom vermişti. İmparator hazretleri . İlahi adalet hiç şaşmaz. Ve kim ki hayvan düşmanı,mutlaka büyük bir saçmalığın içinden çıkıyor değil mi? Neden? Çünkü merhamet kalbe konan kutsal bir duygudur ve herkeste yoktur. Başarı nedir ki kime göre neye göre.İmparatormuş bu mu.Demek ki neymiş ; sevgi, saygı ve merhamet taşımayan,sonradan görme ,bencil ,yaşam hakkına saygı duymayan kişilerden korkacaksınız, mücadele edeceksiniz ama alkışlamayacaksınız ” dedi.

Ne olmuştu

Vatan gazetesinin ‘Makaron’ adlı ekine manşet yapılmasına rağmen gazetenin internet sitesinden kaldırılan haberde Fatih Terim’in köpek besleyen komşularını uyararak, “Bizim eve koku geliyor, mikrop yayar bunlar” dediği ve köpeklerin mahalleden gönderilmesini istediği belirtilmişti.

Bir yanıt yazın