Fatih Tekin yeni şarkısıyla içimizi ısıtmaya geliyor.

Fatih Tekin "Bir Adam Bitti" adlı çalışmasıyla bu soğuk kış günlerinde yürekleri ısıtmayı hedefledi...

Fatih Tekin yeni şarkısıyla içimizi ısıtmaya geliyor.

Geçtiğimiz dönemde Fatih Tekin yapmış olduğu “Yadigar, Bebeğim, Hasret Türküsü, Yoksun Falımda, Fidayda, Hak Bir Gönül Verdi Bana, Tek Duam, Kader de Gülecekmiş” adlı şarkılarıyla dinleyicilerinin gönüllerine taht kurmayı başarmıştı.

Fatih Tekin kendisine ait besteleri ve seslendirdiği şarkılarla kısa sürede müzik dünyasının sevilen ismi olmayı başarırken başarılı müzik adamı bu kez de yeni bestesi “Bir Adam Bitti” adlı çalışmasını müzikseverlerin beğenisine sundu.

Fatih Tekin’in bu çalışmasının aranjesi Sonay Yağız’a, mix ve mastering’i Özgür Yurtoğlu’na ait olurken bu şarkı için çekilen video klip için yönetmen koltuğuna Enes Bilal Taşçı oturdu. “Bir Adam Bitti” adlı çalışmada Eli Türkoğlu’nun vokal koçluğunu üstlendiği “Bir Adam Bitti” sosyal medyanın gündemine oturdu. MFT Prodüksiyon’a ait eser 1 günde 100.000 bin izlenme sayısını geçti. Youtube’da Eli Türkoğlu’nun “hayırlı uğurlu olsun inşallah” yorumu da dikkatli gözlerden kaçmadı.

Fatih Tekin Kimdir?

Fatih Tekin, Amasya’da dünyaya gelirken lise eğitimi sonrasında İstanbul Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünden mezun oldu. Üniversiteden mezun olduktan sonra Fatih Tekin yüksek lisansını tamamladı. Mühendisliğe devam ederken Fatih Tekin müzik çalışmalarına devam ederken ilk single çalışmasını 3 Mart 2020 tarihinde “Yadigar” adlı çalışmasıyla profesyonel olarak müzik dünyasına adım attı.

İlk profesyonel çalışmasıyla Fatih Tekin müzikseverlerden büyük bir beğeni toplarken müzik çalışmalarına devam etti. Şu sıralar Türk pop müziğinin en büyük isimlerinden biri olan Mustafa Ceceli’nin aranjörlüğünü üstlendiği “Aydan Güzel” adlı şarkısı için çalışmalarına devam etmektedir.

Müziğin kendisi için bir tutku ve terapi olduğunu belirten Fatih Tekin bundan sonra birbirinden değerli eserlerini müzikseverlerle buluşturmaya devam ettirecek.

Bir yanıt yazın