Fame Model Of Türkiye 2024’te yıldızlar geçidi!

Fame Model Of Türkiye 2024’te yıldızlar geçidi!

Türkiye’nin en prestijli manken yarışmalarından Fame Model Of Türkiye, görkemli bir organizasyonla sonuçlandı. Sütlüce Ramada by Wyndham İstanbul Golden Horn Hotel’de düzenlenen final gecesinde, modanın yeni yıldızları seçildi.

Kadınlarda Başak Al, erkeklerde ise Atahan Özyılmaz yılın en iyi mankenleri olarak büyük ödülü kazandı. Gecede ayrıca First Runner Up olarak Aylin Şakacı ve Baran Aydın, Second Runner Up olarak Menekşe Ak ve Muhtar Muhtaroğlu, Third Runner Up olarak Sinem Göktepe ve Kerimcan Yıldırım ödül aldı. Catwalk 2024 unvanlarını ise Zeynep Coşar ve Yiğit Yoloğlu kazandı.

Final gecesinde sahne alan TRT sanatçıları Kemani Talat Er ve Ayşe Ekiz’in performansları izleyicilerden tam not aldı. Gecenin açılış konuşmasını yarışmanın kurucusu Ruhi Anılan yaparken, organizasyonun koreografisi ünlü koreograf Asil Çağıl tarafından hazırlandı. Yapımcılığını Önder Paker’in yaptığı, Sunuculuğu ise ünlü manken ve oyuncu Zeliha Çal ve Ercan Arkat üstlendi.


Gecede sahne alan sanatçılar arasında Pelin Suade, Seçil, Talat Er, Ayşe Ekiz, Ayçam, Rüya Sisi ve Ayşen Yalgızam, Sevtuğ Kasapbaşoğlu yer aldı. Performanslarıyla geceye damgasını vuran bu isimler, izleyicilere unutulmaz anlar yaşattı.

Jüride moda, sanat ve iş dünyasından birçok ünlü isim yer aldı. Turgay Kıran, Evo Holding kurucuları Evrim Yaşlak ve Evren Yaşlak, moda tasarımcıları İlker Çaha ve Hülya Albayrak, sanatçılar Seçil, Ayçam, Pelin Suade, Sevtuğ Kasapbaşoğlu, başarılı manken Tuğçe Aral, Best Life Dergisi’nden Kemal Cenk İçten, Dr. Cemal Ünver, Tivi 6’dan Serdal Kara, Just Vogue TV’den Mert Yontan, Elite Dergisi’nden Oktay Atasoy, yapımcı Gürsu Koçoğlu, sanatçılar Ayşe Ekiz ve Talat Er, Dr. Oğuzhan Akgül, Türkiye Güzeli Nur Sarı, geçen yılın birincileri Melissa Aslan ve Furkan Yıldırım, moda tasarımcısı Oktay Seven ve Ocean Global Medya’dan Gültekin Kaya jüride yer alan isimlerden bazılarıydı.

Yarışmacılar, spor giyimin başarılı markası Day Flock ile açılış defilesini sundular. Kadın modasında başarılı tasarımcı Hülya Albayrak ve erkek modasının duayeni Muzaffer Çaha’nın Suare kostümleri izleyenlerden büyük beğeni topladı.

Fame Model Of Türkiye 2024, modanın ve sanatın iç içe geçtiği bu unutulmaz geceyle hafızalara kazındı. Yarışma, Türkiye’nin yeni yeteneklerini moda dünyasına kazandırarak büyük bir başarıya imza attı.

Bir yanıt yazın