DOLAR 32,3664 0.14%
EURO 34,9758 -0.31%
ALTIN 2.324,180,22
BITCOIN 22806580.50513%
İstanbul
14°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

Ezgi Helvacılar ilk teklisini müzikseverlerle buluşturmanın heyecanını yaşıyor
  • Magazin Name
  • Magazin
  • Ezgi Helvacılar ilk teklisini müzikseverlerle buluşturmanın heyecanını yaşıyor

Ezgi Helvacılar ilk teklisini müzikseverlerle buluşturmanın heyecanını yaşıyor

ABONE OL
1 Temmuz 2022 03:47
Ezgi Helvacılar ilk teklisini müzikseverlerle buluşturmanın heyecanını yaşıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İstanbul doğumlu müzisyen ortaokulda klasik gitar ile müzik eğitimine başlayıp lise döneminde İstanbul Devlet Konservatuvarı’nda müzikal şarkıcılığı üzerine şan ve solfej dersleri aldı. Ses eğitimine devam ederken duygularını en saf şekilde kâğıda dökebildiğini fark eden Ezgi Helvacılar, kendi şarkılarını yazmaya başladı. Defteri satırlarla dolarken 2022 yılında ilk teklisi “Eylül Zeytini’’ni dinleyicilerle buluşturmaya karar verdi. Alternatif ve pop türüne kendini yakın hisseden sanatçı, duygularını dinleyiciye doğal akışta dile getirmeyi seviyor.

Korkularından arınan, hayata tekrardan sarılan ve sevginin saflığına inanan bir kadının yolculuğunu anlatan alternatif tınılı “Eylül Zeytini”nin sözü ve müziği Ezgi Helvacılar, düzenlemesi ise Ömercan Özüaydın imzası taşıyor.

Özel bir tasarım ve yaratıcı organizasyon şirketinde çalışan Ezgi Helvacılar, Eylül Zeytini’ni şu sözlerle ifade ediyor: “Ilık bir Eylül akşamında Ege’nin verdiği huzurla birlikte bir adamın, zeytin ağaçlarının yeşermesi imgesiyle birlikte bir kadını yeniden nasıl hayata bağladığını bize aktarıyor.’’

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.