Ezgi Bıcılı “Karaftayım” ile müzikseverlerle buluşuyor

'Ezgi Bıcılı'' çok ara vermeden yeni şarkısı ''Karaftayım''ı müzikseverlerle buluşturdu.

Ezgi Bıcılı “Karaftayım” ile müzikseverlerle buluşuyor
Geçtiğimiz dönemlerde yayınlamış olduğu ”Yaz Bitmeden, Yalancı Dünya, Yeniden Başlıyoruz” şarkılarıyla müzik sektöründe sağlam adımlarla ilerleyen ve her daim kalıcı olmayı hedefleyen ”Ezgi Bıcılı” çok ara vermeden yeni şarkısı ”Karaftayım”ı müzikseverlerle buluşturdu.
 
Sözü ve müziği ”Ezgi Bıcılı”ya ait olan şarkının iddialı ve özgün düzenlemesinde Can Ercan’ın imzası yer alıyor. 
 

Küçük yaşlardan beri müzikle iç içe olan ve uzun yıllar piyano öğretmenliği yapan ”Ezgi Bıcılı”, aynı zamanda Türk Pop müziğinin en değerli isimlerinden Ajda Pekkan, Ziynet Sali, Ozan Çolakoğlu Orkestrası, İzmir Kent Orkestrası gibi birçok sanatçı ve grup ile de uzun yıllar vokal olarak çalıştı.

 
”Ezgi Bıcılı” şimdilerde türkçe ve yabancı şarkılardan oluşan geniş sahne repertuvarının yanı sıra İstanbul başta olmak üzere tüm Türkiye’de yoğun sahne performanslarıyla da dikkat çekmeye devam ediyor.
 
İstanbul’un işlek caddelerinde gece yarısı çekilen klipte şarkının ruhunu tam anlamıyla yansıtarak görsel hafızalarımıza kazıyan isim ise başarılı ve genç yönetmen Mert Özkan oldu.
 
”Ezgi Bıcılı”nın yeni şarkısı ”Karaftayım” ZG Müzik etiketiyle tüm müzik platformlarında ve klibi NetD kanalında yayında!

Bir yanıt yazın