DOLAR 32,5070 0.17%
EURO 34,7926 0.15%
ALTIN 2.489,421,12
BITCOIN 20685535.17199%
İstanbul
15°

PARÇALI AZ BULUTLU

19:54

AKŞAMA KALAN SÜRE

  • Magazin Name
  • Evdeki Hesap Çarşıya Uymaz yeni sezona bomba gibi geliyor

Evdeki Hesap Çarşıya Uymaz yeni sezona bomba gibi geliyor

ABONE OL
14 Ağustos 2019 17:10
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kasım Uçkan’ın yazdığı Hakter Balaban’ın yönetip oynadığı ve başlıca rollerini Ferdi Atuner, Sibel Gökçe, Tolga Öz, Tuğçe Dağıstanlı, İlkin Çakır’ın üstlendiği geçtiğimiz sezonun en çok beğenilen tiyatro oyunlarından biri olan “Evdeki Hesap Çarşıya Uymaz” adlı oyun bu sezonda yeni değişikliklerle seyircisi ile buluşmaya devam edecek.

Oyun hakkında açıklamalarda bulunan Hakter Balaban “Geçtiğimiz sezon aramızda bulunan Vural Buldu arkadaşımız rahatsızlığı sebebi ile bu sezon aramızda olamayacak. Yerine yine Türk sinemasının ve tiyatrosunun sevilen ismi Tolga Öz aramıza katılmıştır. Tiyatromuzun ve oyunumuzun Genel Sanat Yönetmenliğine ise Türk tiyatrosunun duayen isimlerinden Ferdi Atuner getirildi. Geçtiğimiz sezon beraber yola çıktığımız Genel Sanat Yönetmenimiz Daphne Oyuncuları’nın kurucusu ortağımız Orhan Kökel ile yollarımızı ayırmış bulunduk.

Bu sene oyunlarımıza Mira Tiyatro’nun kurucusu Tuncay Anlı ve eşi Demet Anlı ile beraber, Essefilm Tiyatro Yapımın kurucusu Muammer Esen organizasyon olarak destek verecektir” dedi.

Kamil HIZER / Magazinname.com

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.