Son dönemin büyük çıkış yakalayan sanatçılarından biri olan Eva Benir geçtiğimiz günlerde Beyaz TV ekranlarında Ebru Destan’ın sunduğu Hayatın Rengi adlı programına konuk oldu.

Programda sunucu Ebru Destan’ın, Eva Benir’in yeni çalışması “Kalbi Olan Var mı?” adlı şarkısı için “Şarkıyı çok beğendim, enerjisi çok yüksek hatta bana çok tatlı geldi ve ekibimde bu şarkı ile dans etti” dedi.

Eva Benir programda uluslararası ilişkiler okuduğunu ve okulunu bitirdikten sonra ben bu değilim diyerek en büyük ilgi alanım olan müziğe yönelirken bunu bir meslek olarak yapamayacağımı düşündüğünü ama çocukluğundan beri müziğe karşı içten içe duyduğu özlemin sonunda profesyonel sanatçıya dönüştüğünü itiraf etti.

Açıklamalarına devam eden Eva Benir “Aslında hayatımın her alanında müzik bir şekilde hep var oldu. Ama sadece müziği profesyonel olarak yapmamış ve düşünmemiştim. Eğitimlerimi bitirdikten sonra bir eğlencede DJ’den mikrofonu alarak sahneye çıkıp şarkı söylemeye başladığımda içimden “Eva sen doğru yoldasın ve artık müzik yolunda ilerlemesin” diyerek hayatımda ilke edindiğim beni mutlu eden ne ise onu yapmaya karar verdim.” dedi.

“Kalbi Olan Var mı?” adlı şarkının klip çekimleri ve sonrasını anlatan Eva Benir “Klip yayınlanmaya başladıktan sonra çevremden ve tarafsız kişilerden hep olumlu dönüşler aldım. Başarılı bir çıkış yaptım. Hedeflerim var ve bu hedeflerim için çalışmalarıma devam ediyorum. Kısa zamanda yeni bir çalışmamı müzikseverlerle buluşturacağım” diyerek yeni bir single müjdesi verdi.