Eski şarkılar Cem Yenel’in sesiyle yeni baştan canlanıyor!

Eski şarkılar Cem Yenel’in sesiyle yeni baştan canlanıyor!

Pop müziğin yükselen yıldızı Cem Yenel, son dönemde yayınladığı şarkılarla art arda viral olmaya devam ederken, bir yandan da milyonlarca izleyiciye ulaşan cover çalışmalarıyla müzikseverleri büyülüyor.

Yenel, Azerbaycan türküsü “Ayrılık”, Neşet Ertaş’tan “Neredesin Sen”, Teoman’dan “İstanbul’da Sonbahar”, Zeynep Dizdar’dan “Vazgeç Gönül”, Ahmet Kaya’dan “Beni Vur”, Volkan Konak’tan “Dido” ve Nil Karaibrahimgil’den “Akbaba” gibi ikonik şarkıları kendine özgü tarzı ve vokali ile yeniden yorumluyor.

Yılın yarısını İrlanda’da, diğer yarısını ise Türkiye’de geçiren ve iki ülke arasında mekik dokuyan Cem Yenel, hem Türkiye’deki hem de İrlanda’daki dostlarıyla mutfakta kahve keyfi yaparken şarkılar söylüyor ve doğal tepkilerini de videolarına yansıtıyor.

Her videosu milyonlarca izlenen ve yüz binlerce beğeni alan sanatçı, sosyal medya hesabından başlattığı bu cover serisini genişleterek unutulmaz şarkıları gün yüzüne çıkarmaya devam edecek.

Son dönemde hem kendi şarkıları hem de cover çalışmalarıyla büyük bir yükselişe geçen Cem Yenel, yakın zamanda tamamlayacağı sürpriz projelerini de takipçileriyle buluşturmayı planlıyor.

Bir yanıt yazın