DOLAR 32,4096 0.23%
EURO 35,1203 -0.1%
ALTIN 2.326,300,29
BITCOIN 22960652.34816%
İstanbul
16°

AÇIK

05:18

SABAHA KALAN SÜRE

Ergonomik zemin malzemelerini kullanmak vücut ağrılarını azaltıyor
  • Magazin Name
  • Genel
  • Ergonomik zemin malzemelerini kullanmak vücut ağrılarını azaltıyor

Ergonomik zemin malzemelerini kullanmak vücut ağrılarını azaltıyor

ABONE OL
6 Temmuz 2021 13:51
Ergonomik zemin malzemelerini kullanmak vücut ağrılarını azaltıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yenilikçi ve inovatif yaklaşımlarla her geçen gün geliştirilen, kullanımı ile insan sağılığına katkıda bulunan ergonomik ürünler; günümüzde mobilyalar ile sınırlı kalmayıp yapı malzemesi olarak da projelerde sıklıkla kendilerine yer buluyor. Gelişen teknoloji ile birlikte yapı malzemelerine dahil edilebilen özelliklerden biri olan antistatiklik, yaşam alanlarının dış mekân ile bağlantısında bulunan paspaslarda da özellik olarak bulunmaya başladı. Antistatik özelliğiyle stresi ve vücut ağırlığını dengeleyen paspaslar, tüketicilerin güvenle ve konforla kullanılabilmeleri için üretiliyor.

Yorgunluk Önleyici İnovatif Paspaslar, Stresinizi Önleyerek Kronik Yorgunluğa Çare Oluyor

Zemin kaplama malzemelerinde önemli bir yere sahip olan paspaslar, farklı özellikleriyle pek çok nihai kullanıcıya hitap ediyor. Çeşitli amaçlara yönelik üretilen paspas çözümleri; sıklıkla eğitim kurumları, ticari ve kamusal alanlar gibi kalabalık mekanlarda yer alarak, yoğun trafik altındaki yapılara sağlıklı, kaliteli ve ergonomik çözümler sunuyor.

Çalışma ve günlük hayatın getirmiş olduğu yorgunluğu ve stresi önlemeye yönelik yaptığı Ar-Ge çalışmaları ile ürün geliştiren Ateco Zemin ,Kauçuktan üretilen yorgunluk giderici paspas ile kullanıcıların ergonomik konforu deneyimlemesine imkân sağlıyor.Yorgunluğu gidermesinin yanında yorgunluk önleme özelliğine de sahip paspaslar, vücut yükünü zemine eşit olarak dağıtarak rahatsızlıkları ve sorunları azaltıyor. Basış deneyimini maksimum konfora ulaştırırken, bacak ve sırt ağrılarının oluşumunu engelleyerek iş verimliliğini arttırıyor.

Ateco Zemin Malzemeleri Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Işık “Özellikle çalışma hayatının yarattığı yorgunluk, vücut ağrısı ve stres, iş verimliliğini olumsuz yönde etkiliyor. Günlük hayatta hepimizin şikâyet ettiği bu negatif durumu ortadan kaldırabilmek için teknolojiyi ürünlerimize entegre ediyoruz. Sektörde edindiğimiz tecrübe ve deneyimler sayesinde sürekli olarak Ar-Ge çalışmaları yapıyor ve her geçen gün kullanıcıya daha fazla katkıda bulunması üzerine ürünlerimizi geliştiriyoruz. Ateco Zemin olarak, yorgunluğu önlemeye ve gidermeye yardımcı olan paspaslarımızı özellikle iş dışı stres ve yorgunlukla da baş ettiğimiz bu günlerde hayatlarındaki olumsuz etkileri azaltmak için tüm kullanıcıların beğenisine ve kullanımına sunuyoruz” diyerek yorgunluk önleyici paspasların kullanımının tüm kullanıcılar için sağlıklı ve ergonomik bir çözüm olacağını belirtiyor.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.