DOLAR 32,3483 0.26%
EURO 35,1132 -0.12%
ALTIN 2.308,021,35
BITCOIN 22839463.15553%
İstanbul
16°

AÇIK

05:20

SABAHA KALAN SÜRE

  • Magazin Name
  • Erci E Avrupa’nın en ünlü şarkıcısıyla Türkçe şarkı yaptı

Erci E Avrupa’nın en ünlü şarkıcısıyla Türkçe şarkı yaptı

ABONE OL
16 Haziran 2020 04:33
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cartel grubuyla ve sonrasında yayımladığı solo çalışmaları ile başarılarına yenilerini ekleyen Erci E., Avrupa’nun en ünlü şarkıcılarından Xavier Naidoo ile‚ ‘Tek Dünya‘ isimli şarkıda buluştu.

 İki sanatçı bu şarkıyı tanıştıkları 2016 yılında Almanya’nın Mannheim şehrinde kayıt ettiler.

Avrupanın en ünlü şarkıcısı Türkçe şarkı söyledi 

‘Tek Dünya’nın en büyük özelliği Xaiver Naidoo’nun Türkçe olarak söylemesi. Sözlerini Erci E. tarafından yazılan şarkının müzikal altyapısı Akana Müzik prödüksyon (Erci Ergün & Hakan Kirkpinar) elinden çıktı.

 Xavier Naidoo tarz olarak dünya durumunu dert edinen, şarkı sözlerinde her zaman felsefi, bilim ve duygusal büyük doğruları ön planda tutan yüksek duyarlılığa sahip bir sanatçı. Genç sanatçı bu şarkı da Erci E. ile birlikte dünya meselelerine dikkat çekiyor.

 Xavier Naidoo yarı Alman yarı Güney Afrika kökenli. Başarılı şarkıcı Naidoo 1998 yılında başlayan kariyerinden bugüne dek çok büyük başarılara imza attı. Xavier Naidoo Türkiye‘yi gezdikten sonra ülkemizin lisanına ve kültürüne merak sarıp, ilk defa Erci E. ile Türkce sözlü bir şarkı seslendirdi.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.