DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 2080283-0.91818%
İstanbul
12°

ŞİDDETLİ YAĞMUR

13:08

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

En Çok Tercih Edilen Çanta Malzemeleri ve Aksesuarları

En Çok Tercih Edilen Çanta Malzemeleri ve Aksesuarları

ABONE OL
9 Eylül 2022 02:57
En Çok Tercih Edilen Çanta Malzemeleri ve Aksesuarları
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Evde çanta yapmak isteyenlere hitap edebilecek birçok farklı malzeme ve aksesuar yer alır. Uğraştırıcı farklı ekipmanlara ihtiyaç duymadan kolayca kullanabileceğiniz çanta malzemeleri ve aksesuarlarını seçerken hangi tür çanta yapmak istediğinizi belirlemelisiniz. Örneğin, örgü bir çanta hazırlamak isterseniz ilk etapta yün ve şişlerinizi hazırlamalısınız. Daha sonra isteğinize göre yün çanta sapları yapabilir veya hazır çanta sapı seçeneklerine göz atabilirsiniz.

Çanta Malzemeleri ve Aksesuarlarının Özellikleri

Çanta yaparken işinize yarayabilecek olan boncuklar ve kurdeleler gibi alternatif seçenekleri de değerlendirebilirsiniz. Farklı kumaşlardan çanta yapmak isterseniz çanta tabanları, sapları ve çanta kenarlıklarına yine ihtiyacınız olacaktır. Bu tarz çanta modellerini iplikler ile tutturduğunuz aplike yöntemleri ile süsleyebilirsiniz. Dilerseniz kestiğiniz özel kumaşlar ile rengarenk bir tasarım ortaya çıkarabilirsiniz. Tercihinize göre fermuar ya da klipsleri değerlendirebilirsiniz.

Malzemelerin ve aksesuarların her biri farklı işlevsel özellikleriyle öne çıkar. Çantaları kendi isteğinize göre tasarlamak istiyorsanız bu materyallerden yararlanabilirsiniz. Çanta malzemeleri arasında sık sık tercih edilen plastik kanvas gibi parçalar da bulunabilir. Çanta pulları ise el yapımı çanta modellerinin süslenmesi ve zenginleştirebilmesi için yaygın bir şekilde tercih edilir. Çanta malzemeleri ve aksesuarları işlevsel özellikleri ile dikkat çeker.

Görevleri ve kullanım alanları değişken olabilen çanta malzemeleri ve aksesuarları içerisinde çanta altlığı gibi çeşitler bulabilirsiniz. Çantanın taban kısımlarının düzleştirilmesi ve daha pratik bir kullanım imkanı sunulabilmesi için tercih edilen kenarlıklar ile çanta iskeletinin daha sağlam hale gelmesini sağlayabilirsiniz. Örgü, kumaş ve makrome gibi farklı türlerde ortaya çıkan çantalar için malzemeler ve aksesuarlar arıyorsanız, siz de Simisso’da yer alan seçeneklere göz atabilirsiniz. Burada birbirinden özel çanta malzemeleri bulabilir, işlevsel ürünlere sahip olabilirsiniz.

 

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.