DOLAR 32,3765 0.17%
EURO 35,0190 -0.21%
ALTIN 2.324,800,24
BITCOIN 2257774-0.97954%
İstanbul
14°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

Emzirme serüveninde Philips Avent annelerin yanında

Emzirme serüveninde Philips Avent annelerin yanında

ABONE OL
2 Ağustos 2021 13:28
Emzirme serüveninde Philips Avent annelerin yanında
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Anne sütünün hayati önem taşıdığının bilinciyle anne ve bebeklerin her zaman yanında olan Philips Avent, geliştirmiş olduğu emzirme çözümleri ile annelerin emzirme serüveninde de yanında olmayı sürdürüyor.

Sağlıklı nesillerin yetiştirilmesi için anne sütüne ve sürdürülebilir emzirmeye dikkat çeken Philips, 2015 yılında başlattığı Emzirme Haftası’ndan bu yana ‘Süt Saatim’ projesiyle anneleri desteklerken, çalışan ve emziren anneler için konforlu, hijyenik bir emzirme ortamı oluşturulmasına her daim katkı sunuyor.

Philips Avent süt sağmada yeni bir dönem başlatıyor!

ebeğine sağlıklı bir başlangıç sunmak isteyen anneler, Philips Avent’in yeni Elektrikli Göğüs pompasını tercih ediyor. Anneler ve bebeklerin rahatı için tasarlanan özel masaj yastığı sayesinde tüm göğüs uçları ile uyumlu olan Philips Avent’in yeni Elektrikli Göğüs Pompası annelere her yerde ve gürültüsüz kullanım imkânı tanıyor. Kişiye özel bir deneyim için 8 uyarı fazı ve 16 süt sağma seviyesi sunan bu süt sağma cihazı, bebeğin beslenme ritminden ilham alıyor ve bebeğin beslenme hareketlerini taklit ederek nazik ama etkili bir süt sağma konforu sunuyor.  Anneler, hafıza özelliği sayesinde kendileri için belirlediği modu kaydederek en son kullandığı moddan başlayabiliyor. Durdurup başlatma ve USB ile sağım özellikleri ile emzirme döneminde annelerin yeni yardımcısı olacak.

 

Bebekler Sağlıklı Anneler Mutlu

Manuel göğüs pompası scf330/60 annelere konfor sunuyor. Az sayıda parçayla kolay bir kuruluma ve hareket halindeyken kullanım sağlayan Philips Avent’in Manuel Göğüs Pompası SCF330/60 masaj başlığı sayesinde cildi rahatlatırken süt akışının nazikçe uyarılması için rahatlatıcı etki yaratıyor.

Hem elektronik hem de manuel göğüs pompasıyla birlikte gelen anne göğsüne benzer geniş emzik yapılı biberon başlığı sayesinde de emzirme ve biberonla beslemeyi birleştirmeyi kolaylaştırıyor.

Philips Avent Göğüs Kalkanı SCF157/02 emzirme döneminde oluşan göğüs ucu yaralarının oluşmasını engellemeye yardımcı olur ve göğüs uçlarını sürtünmeden koruyarak göğüs uçlarının iyileşmesini sağlar. Yumuşak masaj yastıkları sayesinde hassas göğüsleri korur.  Süt sağarken ya da iki emzirme arasında sızan sütü toplayarak her damlası değerli anne sütünün bebeğe tekrar verilmesine de yardımcı olur.

Philips Avent Göğüs Ucu Koruyucuları SCF156/00 ve SCF156/01 olmak üzere göğüs ucu çapına göre küçük ve orta boy olmak üzere iki çeşidir bulunur. Kokusuz, tatsız, ultra ince silikondan üretilmiştir. Kelebek şekilli özel dizaynı, emzirme sırasında bebeğinin annesinin tenini ve kokusunu hissetmesini sağlayarak anne ve bebek arasında bağın kuvvetlendirilmesine yardımcı olur.

Philips Avent yeni Elektrikli Göğüs Pompası önerilen perakende satış fiyatı: 1.198,99 TL

Konfor Manuel Göğüs Pompası (SCF330/60) tavsiye edilen perakende satış fiyatı: 519,99 TL

Göğüs Kalkan Seti (SCF157/02) tavsiye edilen perakende satış fiyatı: 118,99 TL

Göğüs Ucu Koruyucuları SCF156/00, SCF156/01) tavsiye edilen perakende satış fiyatı: 54,90 TL

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.