Emrullah Köroğlu kimdir? Mesleği nedir?

Emrullah Köroğlu kimdir? Mesleği nedir?

Emrullah Köroğlu Adıyaman’ın Gerger ilçesinde 20.11.1990 tarihinde dünyaya geldi. Henüz çocuk yaşlarından itibaren tekstil sektöründe çalışamaya başlayan Emrullah Köroğlu Eylül ayında tarihi Sultan Sarnıç’ta düzenlenen Euroasia Show’da tasarladığı kıyafetlerle magazin dünyasının dikkatlerini üzerine çekmeyi başardı.

Tekstil sektöründe çalışmalarına devam eden Emrullah Köroğlu 2000 yılında kendini daha da geliştirmek için çalışmalarına İstanbul’da devam etmeye karar verirken birçok tekstil ve modaevinde çalışarak kendisini geliştirerek Mayıs ayında GLAMOUR VAV adını verdiği kendi markasını kurarak burada müşterilerine özel tasarımlar yapmaya başladı.

Emrullah Köroğlu tasarımlarında kullandığı kumaşlardan ilham aldığını belirterek moda konusunda alaylı olduğunun altını çizerek kendisini her gün geliştirmeyi ilke edindiğini ifade ederek başarısındaki en büyük payın el becerisi ve yeteneğinin olduğunu belirtti.

 

Bugüne kadar Çağla Şikel, Seda Sayan, Ebru Akel, Didem Taslan gibi birçok ünlü ve medyatik ismin kıyafetlerini tasarlayarak Euroasia Show’da kendine has farklı tasarımlarıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

 

Modacı Emrullah Köroğlu’nun aldığı ödüller ;

Altın Melek Ödülleri – Yılın En Başarılı Modacısı

Güneş Ödülleri – Yılın En İyi Modacısı

Kamil Hızer / Magazinname.com

Bir yanıt yazın