Emaar akvaryum çocuklar için muhteşem bir etkinlik sunuyor

Emaar akvaryum çocuklar için muhteşem bir etkinlik sunuyor

Büyükten küçüğe herkesin unutulmaz anlar geçirdiği Emaar Akvaryum, pandemi sürecinde eğitici ve öğretici faaliyetlerini online olarak da sürdürmeye devam ediyor.

Çocukların akvaryum keyfini evde de sürdürebilmeleri için uzman eğitmenler tarafından özel olarak hazırlanan üç farklı temadaki interaktif aktivite kutuları; müzik, dans, egzersiz ve yaratıcı drama gibi faaliyetler içeren içeriklerden oluşuyor. Faaliyetler çocukları; yaratıcı düşünme yöntemiyle doğa ve canlıların dünyasını öğrenecekleri, kendi yaratıcılık potansiyellerini de keşfedecekleri, aynı zamanda da eğlenecekleri keyifli bir yolculuğa çıkarıyor.

Her bir etkinlik için gerekli malzemelerle oluşturulmuş aktivite kutuları; miniklere evde alıştıkları rutinin dışında, keyifli vakit geçirecekleri farklı bir deneyim sunuyor. Çocuklara kaliteli zaman armağan etmek isteyen büyükler www.bilet.emaarakvaryum.com adresini ziyaret ederek aktivite kutularını satın alabiliyor. Seçilen aktivite kutuları evlere kargo ile gönderiliyor ve kutu içeriğini uzman eğitmen Şive Çetinkaya’nın eğitici ve öğretici anlatımıyla interaktif gerçekleştirmek üzere bir video link de beraberinde iletiliyor.

Bir yanıt yazın