DOLAR 32,3719 0.16%
EURO 34,9869 -0.28%
ALTIN 2.323,850,20
BITCOIN 22919052.23141%
İstanbul
16°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

Ekin Beril, Gülinler ile “Bir Masada Oturduk” programına konuk oldu
  • Magazin Name
  • Magazin
  • Ekin Beril, Gülinler ile “Bir Masada Oturduk” programına konuk oldu

Ekin Beril, Gülinler ile “Bir Masada Oturduk” programına konuk oldu

ABONE OL
28 Nisan 2021 01:37
Ekin Beril, Gülinler ile “Bir Masada Oturduk” programına konuk oldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Çekimleri Zorlu PSM’nin sevilen caz kulübü touché’de fiziki mesafe önlemleri ile gerçekleştirilen, Bant Mag.’ın da editöryel ve kreatif olarak dâhil olduğu Zorlu PSM Youtube kanalının yeni dijital serisi “Bir Masada Oturduk” yeni bölümünde Ekin Beril’i ağırladı.

“Ben zaten hep evde ve çalışır bir haldeydim. Pandemi bende çok bir şey değiştirmedi.”

Yeni bölümünde Gülinler’in konuğu olan Ekin Beril, hem pandemi sürecinin kendisi için nasıl geçtiğini hem de müziğin kendi hayatındaki anlam ve yolculuğunu anlattı.

Kendisini sürekli evde çalışan bir insan olarak tanımlayan Beril; “Pandemi benim için çok bir şey fark ettirmedi. Ben zaten hep evde çalışıyordum. Hatta zaman zaman hayatı kaçırıyor muyum acaba diye düşünüyordum. Pandemi bu açıdan bakınca benim için çok bir şey değiştirmedi. Hatta herkes benim gibi diye düşünmeye başladım.” sözleriyle anlattı.

Kişisel hayatında sosyalleşme konusunda başarılı bir insan olmadığını düşündüğünü de belirten Beril; “Ben genelde hayal dünyasında yaşayan bir tipim. Yalnız yaşayan birisi olmama rağmen evde başkaları da varmış gibi düşünerek davranıyorum. Bu aslında biraz da sosyalleşme kabiliyetimi geliştirmek için izlediğim bir yol. Evime birileri geldiği zaman, o sosyalleşme sürecini daha rahat bir şekilde yaşayabilmeyi düşünüyorum.” sözleriyle ifade etti.

Müziğin hayatına girmesinin babasının aldığı elektrogitarla olduğunu da anlatan Beril; “Şimdi hiçbir enstrümanı tam olarak çalabildiğimi ya da profesyoneli olduğunu düşünmüyorum ama babamdan ilk elektrogitar istemiştim ve ilk müzik aletim oydu. Elektro gitardan ukuleleye kadar pek çok enstrüman girdi hayatıma.” dedi.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.