DOLAR 32,3719 0.16%
EURO 34,9869 -0.28%
ALTIN 2.323,850,20
BITCOIN 22919052.23141%
İstanbul
16°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

Egemen Akkol “Benle bu kızın ne işi var” adlı teklisini müzikseverlerle buluşturdu
  • Magazin Name
  • Magazin
  • Egemen Akkol “Benle bu kızın ne işi var” adlı teklisini müzikseverlerle buluşturdu

Egemen Akkol “Benle bu kızın ne işi var” adlı teklisini müzikseverlerle buluşturdu

ABONE OL
30 Ağustos 2022 14:43
Egemen Akkol “Benle bu kızın ne işi var” adlı teklisini müzikseverlerle buluşturdu
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Modern rock müzik sanatçılarından genç sanatçı Egemen Akkol, yepyeni teklisi ”Benle Bu Kızın Ne İşi Var?” geçtiğimiz Cuma günü yayımladı.
Söz yazarı ve besteci kimliği ile başarılı üretimler yapmaya devam eden Egemen Akkol, kendine has müzik tarzı ve vokali ile standartların dışında bir işe daha imza attı.
Kıyamet, Boş Bir Gemi, Ölmek İstedim gibi solo projelerine bir yenisini daha ekleyen Egemen Akkol,  söz ve müziği kendisine ait ”Benle Bu Kızın Ne İşi Var?” şarkısının düzenlemesinde Sezer Dinç ile çalıştı.
Egemen Akkol, proje ile ilgili duygularını şu şekilde dile getirdi: ”Benle Bu Kızın Ne İşi Var?” diğer şarkılarımdan daha farklı bir auraya sahip. Sözlerinde kendimle eğlendiğim, insanların rahatça eşlik edip dans edebilecekleri cool ve yüksek enerjili bir şarkı oldu. Yine sözlerde hafif bir ‘acıdan keyif alan’ ruh hali var. Bu hazzı daha da yukarı çıkarıp, şarkıyı oldukça pozitif melodilerle harmanlamak istedim. Konserlerde hep beraber zıplayarak söylemek için sabırsızlanıyorum.”
27 Eylül’de DorockXL Kadıköy’de ilk sahnesini verecek olmanın heyecanını yaşayan Egemen Akkol, ”Benle Bu Kızın Ne İşi Var?” şarkısını da ilk defa bu konserde canlı olarak seslendirecek.
@kamilhizer
@magazinnameoffical

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.