Ece Seçkin’in Fenerbahçe aşkı

Güzel sanatçı Fenerbahçe şampiyon olduğunda saçlarının yarısını sarıya yarısını laciverte boyayacak kadar çubukluya aşık.

Ece Seçkin’in Fenerbahçe hayranlığını Türkiye’de bilmeyen insan neredeyse parmakla sayılacak kadar azdır. Bir çok konserinde kendisini izlemeye gelen küçük hayranlarına Fenerbahçe formaları dağıtan güzel sanatçı çocukların yüzlerinde kalıcı tebessümler bırakmıştı.

Daha önceki bir çok röportajında en büyük hayallerinin birisinin Fenerbahçe’nin şampiyonluğu sonrasında o sahada olup bir konser olduğunu vurgulayan Ece Seçkin, “Fenerbahçe şampiyon olursa saçlarımın yarısını laciverte, diğer yarısını ise sarıya boyatmaya hazırım. Fenerbahçe için buna değer, kaldı ki saçlarımın kökü bende” diyerek Fenerbahçe aşkını farklı bir dille anlatmıştı.

“Küçüklüğünde Tuncay Şanlı’nın hayranı ve aşığı olduğunu söyleyen güzel sanatçı odamın her yerinde Tuncay Şanlı’nın posterleri asılıydı. Çevremdeki herkes olan sevgimi ve hayranlığımı bilirdi” dedi.

Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu stadyumunda bol bol fotoğraf çektiren Ece Seçkin bu fotoğrafların bir çoğunu sosyal medya hesabından takipçileri ile paylaşırken bir paylaşımının altına da ”Kanaryanız içinden bir şarkı mırıldanıyor… Bazen sevinç, bazen keder, senin sevgin ömre bedel.’ ‘notu ile paylaştı

Bir yanıt yazın