Ece Erken bu kez de bipolar hastası hayranıyla başı dertte!

Ece Erken bu kez de bipolar hastası hayranıyla başı dertte!

Daha önce yaptığı suç duyurusu sonucu akıl hastanesinde tedavi altına alınan Erdal Çınar isimli sapığı ile başı dertte olan ünlü sunucu Ece Erken bu kez de bir bipolar hastası ile sıkıntılar yaşıyor. Sapığının dağa kaldırmakla tehdit ettiği Erken şimdi de bir mekanda yaşadığı olayı ayrıntıları ile paylaştı.

DurakMedya’da yer alan habere göre ünlü sunucu Ece Erken’e bipolar hastası şoku. Özel hayatı ile sık sık gündeme gelen ünlü sunucu bu kez de bir mekanda yaşadığı olayın şokunu ayrıntıları ile anlattı. Erken ” Geçen gün kız arkadaşlarımla gittiğim bir mekanda elinde içkisiyle masa masa gezen, herkesin gözü önünde benimde masama gelip ,benle konuşmak isteyen ve seni çok seviyorum sen çok üzüntüler çektin,mutlu olmak seninde hakkın detaylara fazla girmiyorum diyen bir bipoların ,ertesi gün gidip herkesin önünde yaşanmasına rağmen benim kendi masasına gittiğimi,bununla da kalmayıp çevresine ona hayran olup onu beğendiğimi söyleyen bir şahsın ruh halini yakından görmenin şokunu yaşıyorum. Allah akıl fikir versin,ne içiyorsa da hemen bırakıp tedavi görsün. Ben neler yaşadım kendimi bu duruma düşürmedim. Allah düşürmesin , yardımcısı olsun,biran önce toparlanmasını diliyorum ” diyerek yaşadığı olayı ayrıntıları ile anlattı.

Evlenme teklifinde bulunmuş

Öte yandan ünlü sunucunun karşılaştığı kişinin Erken’e evlenme teklifinde bulunduğu öğrenildi. Erken’in olayın şokunu üzerinden attıktan sonra ” Ve kim ne hak ediyorsa onu yaşasın,mutlu olsun. Herkes kafa dengiyle tabiki . Yalan söylemeyin, yalan her şeyi bitirir. Tüm güzel duyguları. İyi hafta sonları ” diyerek gönderme yaptı.

Bir yanıt yazın