DOLAR 32,5907 0.33%
EURO 34,8180 0.17%
ALTIN 2.506,980,92
BITCOIN 20902421.5276%
İstanbul
13°

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

04:38

SABAHA KALAN SÜRE

Ebrar Mazhar yeni şarkısı “Aşk Öldürüyor” adlı şarkısını yayınlıyor
  • Magazin Name
  • Magazin
  • Ebrar Mazhar yeni şarkısı “Aşk Öldürüyor” adlı şarkısını yayınlıyor

Ebrar Mazhar yeni şarkısı “Aşk Öldürüyor” adlı şarkısını yayınlıyor

ABONE OL
2 Mart 2023 17:39
Ebrar Mazhar yeni şarkısı “Aşk Öldürüyor” adlı şarkısını yayınlıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kendine özgü tarzı ve son dönemde hem solo çalışmaları hem de rol aldığı Balkan Ninnisi dizisiyle hayran kitlesini genişleten Ebrar Mazhar, yeni şarkısı Aşk Öldürür’ü yayınlıyor.

Türkiye müzik atmosferine farklı bir soluk kazandırmayı amaçlayan Ebrar Mazhar, sırasıyla ‘’Gitme’’, ‘’Kafalar Gidik’’ ve ‘’Bana Bunu Yapma’’ adlı şarkılarının ardından dördüncü solo çalışması ‘’Aşk Öldürür’’ ile üretkenliğini sürdürüyor.

Sanatçı pop ve rock türleri arasında başarıyla harmanladığı şarkısında, aşk kavramının insan üzerindeki etkilerini ve aşkın karşısında çaresiz kalan kişilerin yaşadığı duyguları anlatıyor.

Yeni şarkısını paylaşan Ebrar Mazhar, Türkiye’yi yasa boğan, yıkıcı depremler hakkında da duygularını şu şekilde paylaştı; “Yaşanan deprem ve kayıplar Kuzey Makedonya ve Kosova’da yaşayan Türkler başta olmak üzere tüm Balkan coğrafyasını derinden üzdü. Buradaki herkes elinden geldiği kadar yardımda bulunmaya çalıştı. Bölgeye desteklerimiz sürüyor. Kayıplarımızın ailesi ve yakınlarına başsağlığı ve felaket sonucu yaralananlar için de acil şifalar dilerim.”

Ebrar Mazhar’ın ‘Aşk Öldürür’ adlı şarkısının sözü, müziği ve düzenlemesi kendisine ait olurken projenin mix ve mastering’i Arzu Alsan imzası taşıyor.

Balkanlarda kendisine sadık geniş bir kitleye ulaşan ve son projeleriyle solo kariyerini Türkiye’de sürdüren Ebrar Mazhar’ın ‘’Aşk Öldürür’’ ismini verdiği yeni şarkısı, Razaki Müzik etiketiyle 3 Mart Cuma günü itibariyle tüm dijital platformlarda yayında!

Künye Bilgileri

 

Sanatçı: Ebrar Mazhar

Söz & Müzik & Düzenleme: Ebrar Mazhar

Mix & Master: Arzu Alsan

Yapım: Razaki Müzik

Kamil Hızer / Magazinname.com

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.