Ebral Aydın’dan büyük sürpriz

Ebral Aydın Ferdi Tayfur'un ölümsüz eserini Karadeniz şivesiyle yorumladı.

Müzik dünyasına adını Deniz Toprak, Resul Dindar, Yavuz Bingöl ve Öykü Gürman gibi ünlü sanatçılara verdiği bestelerle kısa sürede duyuran Ebral Aydın arabesk müziğin duayen isimlerinden Ferdi Tayfur’unu unutulmaz şarkılarından biri olan “Yaktı Beni” adlı şarkıyı seslendirerek büyük bir sürpriz yaptı.

Ferdi Tayfur’un unutulmaz şarkısı “Yaktı Beni”’yi Ebral Aydın Karadeniz şivesi ile yorumlarken bu şarkının aranjörlüğünü Kerem Ökten yaparken bu şarkı için İzmit’in şirin ilçesi Maşukiye’de muhteşem bir doğa ortamında klip çekilirken bu klip için yönetmenlik koltuğuna Hilmi Özer oturdu. Klipte sergilediği oyunculukla Ebral Aydın aynı zamanda oyunculuğa da göz kırptı.

Yıllar sonra Ebral Aydın’ın farklı yorumuyla buluşacak olan “Yaktı Beni” Neo Müzik etiketiyle tüm dijital platformlarda müzikseverlerle buluştuktan çok kısa bir süre içerisinde müzik listelerinde hızla yükselmeye başladı.

Ebral Aydın “Ferdi Tayfur’un unutulmaz şarkısı ”Yaktı Beni” ölümsüz şarkılardan biridir. Bu şarkıyı yorumlarken yüreğimin sesi ile yorumladım. Bana göre müzik çalardan dinlediğiniz şey sadece bir cover değil benim duygularımın ta kendisidir. Bu şarkıyı kısa sürede müzik listelerine, playlistlere taşıyan ve hislerime değer veren herkese teşekkürü bir borç bilirim” dedi.

Bir yanıt yazın