Düşüncen değişirse kaderin değişir

Bu kitap sayesinde olumsuz düşüncelerinizden kurtulacaksınız...

Marka Danışmanı ve NLP Bilinçaltı Uzmanı Didem Moralıoğlu, uzun zamandır büyük bir merakla beklene yeni kitabı “ Düşüncen Değişirse Kaderin Değişir” adlı kitabını hayranları ve kitapseverlerle buluşturdu. Didem Moralıoğlu, Epsilon Yayınevi’nden çıkan kitabında “  Kişilerin olumsuz düşüncelerinden nasıl kurtulacağını samimi ve etkin bir şekilde okurları ile paylaştı.

“Ben Marka Olsam” adlı ilk kitabı 2014 yılında yayınlanan Didem Moralıoğlu bu kitabı ile büyük bir yankı uyandırmıştı. Bu kitabını takiben bu sefer de 2015 yılında “Seni Yine Severdim” ve 2017 yılında “Kaf Dağı’nın Pusulası” adlı kitapları ile geniş bir okur kitlesine ulaşan Moralıoğlu, “Düşüncen Değişirse Kaderin Değişir” adlı kitabına kitapseverler yoğun ilgi gösterdi.

 

Bu kitap başucu niteliğinde

Didem Moralıoğlu bu kitabında okurlarının düşünce güçlerinin farkına varmasını, duygularımızı nasıl yönetebileceğimizin, olumsuz düşünceleri nasıl olumlu düşüncelere çevireceğimize kadar bir çok konuda samimi önerilerini anlattı.

21 yüzyılın karmaşasından biraz uzaklaşmak, huzur ve dinginlik arayanlar için yol gösteren kitap bir çok kişi için başucunda tutması niteliğinde bir eser olarak raflarda yerini aldı.

 

Kamil HIZER / Magazinname.com

Bir yanıt yazın