DOLAR 32,3483 0.26%
EURO 35,1132 -0.12%
ALTIN 2.308,021,35
BITCOIN 22839463.15553%
İstanbul
16°

AÇIK

05:18

SABAHA KALAN SÜRE

Duqqan’da “Egypt Night” partisi

Duqqan’da “Egypt Night” partisi

ABONE OL
5 Aralık 2022 00:20
Duqqan’da “Egypt Night” partisi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Sahnesinde Türkiye’nin birbirinden ünlü starlarını ağırlayan ve aynı zamanda ülkemizde konsept party akımını getiren Duqqan Sahne’de dün akşam “Egypt Night” gecesi düzenledi.

Squid Game, Red Night Party ,Zombi, Rodeo, Star Wars, White Night, Roman gecesi ve Bubble Party gibi eğlencelerle gece hayatına ayrı bir renk katan Duqqan Sahne “Egypt Night” gecesi öncesi eski Mısır tarihine özgü hazırlanırken tüm Duqqan Sahne çalışanları geceye katılan misafirlerini eski Mısır kıyafetleri ile karşıladılar.

Duqqan Sahne’de gece boyunca DJ Jardel eşliğinde çalınan parçalarla misafirler pistten inmezken unutamayacakları bir gece geçirdiler.

Duqqan Sahne işletmecisi Gökhan Reis “Egypt Night” gecesi öncesi yaptığı kısa açıklamada  “Bu gece burada bulunan misafirlerimize mistik bir Mısır gecesi düzenledik. Bunun için tüm çalışanlarımıza özel kıyafetler dikildi ve sahnemiz bu atmosfere uygun olarak hazırlandı. Bundan sonra ki partimiz de “Pijama” partisi olacak ve o gecemizde misafirlerimiz pijamaları ve yastıklarıyla gelecekler. Ve Duqqan Sahne bir yastık savaşına sahne olacak.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.