DOLAR 32,5125 0.28%
EURO 34,5977 0.2%
ALTIN 2.495,350,50
BITCOIN 2041992-0.62633%
İstanbul
21°

KAPALI

SABAHA KALAN SÜRE

Duqqan Sahne’de “Balon Party” ile eğlenceli dakikalar

Duqqan Sahne’de “Balon Party” ile eğlenceli dakikalar

ABONE OL
20 Mart 2022 21:54
Duqqan Sahne’de “Balon Party” ile eğlenceli dakikalar
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Özellikle İstanbul eğlence hayatına konsept parti kavramını getiren son dönemlerin en gözde eğlence mekanlarından biri olan Duqqan, bu hafta da “BalonParty” konseptli bir parti düzenledi.

Duqqan Sahne “Balon Party” için çalışanların özel kostümler giyerek misafirlerini karşılamasıyla başlayan gecede meşaleler yakılırken, davul Showlar ile misafirler coşkulu anlar yaşarken sahne alan oryantalle birlikte geceye katılanlar unutulmaz bir gece daha yaşadılar.

Duqqan Sahne’de Balon Party konseptli partiye katılanların gece boyunca sahnede doyasıya eğlendikleri gözlemlenirken geceye katılan herkese balonlardan yapılmış bebek ve çizgi film karakterleri hediyeler dağıtılırken Duqqan Sahne’nin çatısına yerleştirilen balonların geceye katılanların üzerine döküldüğü anlar unutulmayacak dakikaların yaşanmasına neden oldu.

Hatırlanacağı üzere Duqqan Sahne , Squid Game, Red Night Party ,Zombi, Rodeo ve Roman konseptli partilerle büyük bir ivme yakalamış ve eğlence dünyasının en çok konuşulan mekanlarından biri haline gelmişti.

Duqqan sahne her hafta olduğu gibi bu hafta da birbirinden ünlü isimleri sahnesinde ağırlamaya devam edecek…

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.