DOLAR 32,3801 0.18%
EURO 35,0260 -0.2%
ALTIN 2.324,510,23
BITCOIN 2263139-0.59128%
İstanbul
14°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

  • Magazin Name
  • Dünyaca ünlü eski manken köpeğiyle evleniyor

Dünyaca ünlü eski manken köpeğiyle evleniyor

ABONE OL
28 Temmuz 2019 10:30
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İngiltere’nin en ünlü eski mankenlerinden biri olan Elizabeth Hoad, geçmişinde yaşadığı 220 ilişkiden umduğunu bulamayınca, köpeği ile evlenmeye karar verdiğini açıkladı.

49 yaşındaki eski ünlü manken “yaşadığım onca ilişkinin hiç biri parlak değildi. Bugüne kadar yaklaşık 220 ilişki yaşadığını, bu ilişkilerinden bazılarını 6 çöpçatan sitesinden bulduğunu, ilişkilerinin büyük bir çoğunluğunun kısa soluklu olduğunu, 220 ilişkiye iki nişan sığdırdığını ama hiç evlenmediğinin üzerini çizdi.

KÖPEĞİ İLE KİLİSEDE EVLENECEK

The Sun gazetesine açıklamalarına devam eden Hoad dünyaca ünlü ralli pilotu James Hunt ve popüler golf oyuncusu Steve Ballesteros gibi ünlü isimlerde aşk yaşadığını ve artık erkeklerden vazgeçtiğini” söyledi.

Köpeklerin dünyanın en sadık varlıkları olduğunu ve köpeği Logan’ın kendisini asla bırakmayacağını bildiğini ve bir çok dostunun ve sosyal medya takipçilerinin kendisini çılgın bulduğunu ve kararımın da çılgınca olduğunu düşündüğünü biliyorum.

Elizabeth Hoad bir Katolik kilisesinde bir papazı ikna ederek nikahını kilisede kıyılmasını istediğini söyleyerek sözlerini tamamladı.

Kamil HIZER / Magazinname.com

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.