Dr. Mert Gençoğlu kimdir?

Dr. Mert Gençoğlu kimdir?

Dr. Mert Gençoğlu 1989 yılında dünyaya geldi. Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden 2018 yılında mezun oldu ve aynı yıl İstinye Devlet Hastanesi’nde Acil Servis hekimi olarak göreve başladı.

 

Estetiğe duyduğu ilgiden dolayı Dr. Mert Gençoğlu üniversitenin son yıllarında bu alanda çalışmaya karar vererek yurtiçi ve yurtdışında medikal estetik alanında bir çok eğitim ve programlara katılmıştır.

 

AMWC, IMCAS, ve AMME gibi her yıl tekrarlanan Dünyadaki estetik ve estetikteki son gelişmelerin takip edilip tartışıldığı kongrelerde katılımcısı ve eğitim programlarında yer alan doktorlar arasında yer almıştır.

 

Medikal estetik alanına ilgisini fark ederek bu konuda eğitimsel sürecini başlatan Dr. Mert Gençoğlu hayatı boyunca insanları mutlu eden şeyleri yapmaya önem veren biri olarak insanların mutluluklarında bir parça dokunuş sağlamanın mesleğine yansımasını istedi. Kendi hayat felsefesine göre şayet mutlu ve kendisiyle barışık hisseden insan her şeyi başarabilecek insandır düşüncesi ile hareket ederek estetiğe de duyduğu ilgiden dolayı Medikal Estetik uzmanlığı için bir adım daha attı ve İtalya’nın en eski üniversitelerinden olan (kuruluş yılı 1336) Camerino Üniversitesi-Roma/ İtalya’da Medikal Estetik Master’ı yapmaya başladı

 

Medikal estetik alanında, Ozon uygulaması sertifikası ( Medipol üniversitesi sürekli eğitim uygulama ve araştırma merkezi ), Mezoterapi uygulama ( Medipol üniversitesi sürekli eğitim uygulama ve araştırma merkezi ) , kupa uygulaması sertifikalı eğitim programı ( Medipol üniversitesi sürekli eğitim uyugulama ve araştırma merkezi)  sertifika programlarına katılan Dr. Mert Gençoğlu  Botulinum toksin, dermal dolgu, mezoterapi ve ozon terapi gibi çeşitli uygulamalar olarak yaklaşık 20.000 üstünde farklı vakada çalıştı.

 

Bu süreçte Arapça, İngilizce ve Türkçe dillerine sahip trilingual bir doktor olması sebebi ile birçok kitleye hitap edebilen Dr. Mert Gençoğlu, medikal estetik alanında kişilerin memnun olarak kliniğinden ayrılması konusunda büyük hassasiyet göstermektedir.

Bir yanıt yazın