DOLAR 32,5200 0.19%
EURO 34,5703 0.05%
ALTIN 2.492,180,25
BITCOIN 20734850.94058%
İstanbul
21°

KAPALI

04:42

SABAHA KALAN SÜRE

Dr.Hande Karagedik’in kozalak şurubuna uzmanlardan tam not

Dr.Hande Karagedik’in kozalak şurubuna uzmanlardan tam not

ABONE OL
20 Nisan 2021 01:29
Dr.Hande Karagedik’in kozalak şurubuna uzmanlardan tam not
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Geleneksel yöntemler ile bilimi birleştirerek, çam kozalağından bir şurup ürettikten sonra Türkiye’de öncü kadınlar arasına giren Dr. Hande Karagedik, hastalıklara karşı doğal çözümün kapısı açtı. Sağlık açısından dikkat çeken şurubu, Royal Academy of Engineering’te “İnvasyonun Liderleri” programında Türkiye’yi temsil ederek 3.’lük ödülünün sahibi oldu. Bu önemli başarının ardından, Moleküler Tıp Doktoru Hande Karagedik’in ürünü olan Pinester Pine şurubu birçok uzman tarafından ihtiyacı olanlara öneriliyor. Ayrıca bu tip sağlıklı ürünlerin, kimyasal ilaç kullanmak istemeyenler için geleneksel tedavi yöntemlerinin önünü açtığı uzmanlar tarafından ifade ediliyor.

“Şurup Organik, Katkısız ve Doğal Bir Çözüm Sunuyor”

Çam kozalağından elde edilen Pinester Pine’i öneren İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Emel Sağlam, şurubun içeriğinde yer alan “alfa pinen”in, “anti-inflamatuar”, “anti-bakteriyel” ve “bronkodilatör” özelliği sayesinde her türlü öksürük şikayetinde kullanılabileceğini belirtiyor. Pinester Pine’in İngiltere Royal Akademi ödüllü olup paraben ve glüten içermeyen özelliği ile öksürük tedavisi alternatifi olduğunu söyleyen Sağlam, akut ve kronik öksürük şikayetlerinde kullanılabileceğini paylaşıyor.

Şurubu öneren bir diğer isim olan Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Uzmanı Dr. Ahmet Kıvanç Menekşeoğlu, şurubun içinde yer alan “alfa pinen” maddesinin bağışıklığı desteklemekte yardımcı olduğunun altını çiziyor. Pinester Pine’ın “organik”, “katkısız”, ve “doğal” bir çözüm sunduğuna da değinen Menekşeoğlu, ödüllü formülü sayesinde “yüksek oral” biyoyararlanım sağladığını sözlerine ekliyor.

Işık Üniversitesi’nde yarı zamanlı olarak Mikrobiyoloji dersi veren, 2012 yılından itibaren görev aldığı bilimsel çalışmalar neticesinde SCI, SSCI, Arts and Humanities kapsamında bulunan dergilerde 5 makalesi, uluslararası diğer hakemli dergilerde 2 adet makalesi ve 13 uluslararası bildirimi bulunan Dr. Hande Karagedik, son olarak kurduğu Hamata adlı şirkette çalışmalarına devam ediyor.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.