Dr. Elvan Gaye Elvan’dan saç önerileri

Dr. Elvan Gaye Elvan "Sağlıklı saçlara kavuşmak mezoterapi ile mümkün!"

Dr. Elvan Gaye Elvan’dan saç önerileri

Birçok faktöre bağlı olarak zayıflayan, dökülen saçlarda çaresiz değilsiniz.

Saç dökülmesine sebebiyet verebilecek sistemik hastalıklar ve kandaki vitamin, mineral eksiklikleri varsa bunlar  teşhis edildikten sonra uygun kategorideki hastalara saç mezoterapileri uygulamaktayız.

Doğru miktardaki vitaminler, aminoasitler, mineraller, büyüme faktörleri, hyalüronik asit gibi zaten cildimizde bulunan; cilt dokumuzun temel yapı taşı olan maddelerin saçlı derinin orta tabakasına mikroenjeksiyon yöntemi ile vererek uyguladığımız saç mezoterapileri ile sağlıklı, canlı gür saçlara kavuşabilirsiniz. Hayalet iğneler dediğimiz çok ince ve kısa iğneler kullanarak, kişiye özgü serumlar ve belli seans aralıkları ile uyguladığımız bu işlem ağrısızdır.

Saç mezoterapisi; saçlı deride dolaşımı, bağışıklığı, kollojen, elastin üretimini arttırarak saçlı derideki ekzema gibi cilt problemlerinin de tedavisinde etkilidir. Saç mezoterapisini saç ekim işlemleri öncesi ve sonrasında da saç köklerini kuvvetlendirmek amacı ile uygulamaktayız.

Son yıllarda bitkisel büyüme faktörleri, kök hücreleri içeren özel serum kokteyllerinin tedavi protokollerine girmesi ile de kişiye özgü etkili tedavi seçeneklerimiz artmıştır. Yine PRP dediğimiz kişinin kendi kanından elde edilen “trombositten zengin plazma” mikroenjeksiyonlarının diğer mezoterapi kokteylleri ile belli seanslarda dönüşümlü olarak uygulanması saç dökülmesi, saç kaybı tedavilerinde yüz güldürücü sonuçlar vermektedir.

Bir yanıt yazın