Doktorlar ve Hastaları Buluşturan Doktorya Geliyor!.

Doktorya Türkiye'nin bütün illerinde doktorlar ile hastaları buluşturmak için çalışmalarına devam ediyor.

Doktorlar ve Hastaları Buluşturan Doktorya Geliyor!.

Türkiye’nin bütün illerinde hizmet veren doktorları bir platformda toplamayı hedefleyen Doktorya çalışmalarına son sürat devam ediyor. Diş hekimleri başta olmak üzere  bir çok branşta hizmet veren doktorların yer aldığı bu dijital ve mobil platformda alanında en iyi doktorların hastaları ile en basit şekile iletişim kurmaları sağlanıyor ve hem doktorları hemde ziyaretçileri gereksiz zaman kayından kurtarıyor.

Doktorya’da Üye Olmak Zorunda Değilsiniz

Herkes sitelerdeki üyelik zorunluluğundan bıkmadı mı? Bir rahatsızlık hakkında bilgi almak veya tedavi fiyatı almak için bile dakikalarca süren gereksiz üyelikleri zorunlu kılmayan bir platform düşünün. Doktorya hastaların doktorlara direk olarak ulaşmasını sağlayan bağlantılar oluşturur. İletişim bilgilerini görebilmek için üyelik zorunluluğu olmayan bu platformda herkes istediği doktor ile iletişim kurabiliyor ve anında bilgi alabiliyor.

Türkiye’nin Doktor Rehberi sloganı ile ilerleyen bu platformda sizde en yakın doktoru ve en iyi hizmet veren doktorları bulabilir, onlara yorumlar yapabilir ve puanlamalar yapabilirsiniz. Doktor Rehberi hakkında daha fazla bilgiye merak ettiklerinize doktorya.com adresinden ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın