Doğan Duru “Renkli Reçete”yi kliplendirdi

Doğan Duru “Renkli Reçete”yi kliplendirdi

Doğan Duru Pasaj & Garaj Müzik etiketli ‘ile çıkardığı  solo albümü “ Epoch”’ta yer alan ‘Dut’tan sonra şimdi de Renkli Reçete şarkısını da kliplendirdi.

Başarılı sanatçı Doğan Duru, “Dut” adlı şarkısının klip çekimleri için sosyal medya üzerinden takipçileriyle birlikte çekme çağrısında bulunmuş çektiği, toplam süresi 12 saati aşan 951 videonun kurgusu Kerem Aykıl tarafından hazırlanmıştı.

Renkli Reçete adlı şarkının klip çekimleri için yönetmen koltuğuna Cemil Ağacıkoğlu otururken klip çekimleri Çatalca’da gerçekleştirildi. Renkli Reçete adlı şarkının klip çekiminde Duru ve Ağacıkoğlu şarkılarını sinema diliyle anlatırlarken şarkının ruhuna uygun bir dünya yaratıldı.

Redd grubunun da aynı zamanda solisti olan , şarkı yazarı ve bestecisi Doğan Duru’nun tamamı kendisine ait albümü” Epoch”’da 11 şarkı bulunuyor.

Prodüktörlüğünü Duru’nun yaptığı albümün Hayyam stüdyolarında gerçekleşen kayıtlarında, dört parçanın davullarında Berke Özgümüş imzası var. Diğer tüm enstrümanların yanı sıra “Epoch”un tüm parçalarının düzenlemesi ve mix’i de Duru’ya ait.

Elektronik ve akustik sound’ların iç içe olduğu, çok melodili ve çok katmanlı şarkıların, dinleyicilerin eskiye ait hislerini tetikleyeceği bir albüm ancak bir ‘yarın’ olduğunu da asla unutturmayacak temalarla süslü. Albümün kapak resmi ise Mehmet Güreli’nin imzasını taşıyor.

Bir yanıt yazın