DOLAR 32,5998 0.38%
EURO 34,8045 0.19%
ALTIN 2.488,370,17
BITCOIN 21173523.62424%
İstanbul
12°

PARÇALI BULUTLU

16:53

İKİNDİYE KALAN SÜRE

Doç.Dr. Nalan Kuru Kimdir?

Doç.Dr. Nalan Kuru Kimdir?

ABONE OL
9 Kasım 2020 16:22
Doç.Dr. Nalan Kuru Kimdir?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Doç. Dr. Nalan Kuru 1974 yılında doğdu. İlk orta ve lise eğitimini İstanbul’da tamamladı. Trakya Üniversitesi Eğitim Fakültesi lisans,Marmara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Ensitütüsü’nden master ve doktora derecelerini aldı.

2017 yılında erken çocukluk eğitimi alanında doçentlik unvanını kazandı.Ardından İngiltere’de Canterbury Christ Church Üniversitesi Aile ve Çocuk Araştırmaları Enstitüsü’nde (Research Centre For Children Families and Communites) pedagoji alanında post doktora çalışmasını tamamladı.

Doç. Dr. Nalan Kuru bu süreçte Cambridge ve Oxford Üniversiteleri’nden ebeveyn danışmanlığı, oyun terapisi, eğitimde liderlik ve koçluk eğitimleri aldı.Aynı zamanda Emotion Coaching İngiltere Enstitüsü’nde “Çocuklar Aileler ve Öğretmenler İçin Duygu Koçluğu”programını ve akreditasyon süreçlerini tamamlayarak “Emotion Coaching UK Duygu Koçu Uygulayıcısı ve Uygulayıcı Eğitimcisi” unvanı aldı.

Doç.Dr. Nalan Kuru’nun erken çocukluk eğitimi, aile-öğretmen-çocuk iletişimi, erken çocukluk döneminde sosyal duygusal öğrenme vb. konularda yurt içi ve yurt dışında yayınlanmış çok sayıda makale, kitap ve araştırmaları ile projeleri bulunmaktadır. Uzun yıllardır bu konularda çeşitli üniversitelerde lisans ve yüksek lisans düzeyinde dersler vermekte, öğretmenler, ebeveynler ve ruh sağlığı personelleri ile seminerler atölye çalışması gerçekleştirmektedir.

Halen Uludağ Üniversitesi Eğitim Fakültesi Temel Eğitim Bölümü’ndeöğretim üyesi olarakgörev yapmaya devam etmektedir. Biri kitabın çizeri diğeri ilham vereni olan iki muhteşem kız çocuk annesidir. nalankuru2@gmail.com @doç.dr.nalankuru

Doç. Dr. Nalan Kuru ‘Arkadaşıma Ne Oldu? Bir de Tersinden Oku’ kitabının haberi

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.