Dj Akman; ”Yeni projeler yolda”

Dj Akman "Yanıyorum" aldı şarkısı ile tekrar müzikseverlerle buluşmanın heyecanını yaşıyor....

Dj Akman; ”Yeni projeler yolda”

Yaptığı şarkılarla ve katıldığı programlarla bir döneme damgasını vuran başarılı şarkıcı Osman Kurnaz, bilinen adı ile Dj Akman farklı projelerle geçtiğimiz yıllarda yeniden müziğe geri döndü.

‘’Seninle ilk defa, bir fidan gibi’’ bir çok şarkı ile çıktığı dönemde müzikseverlerin beğenisini kazanan Dj Akman, yayınladığı ‘’Değişik duygular, Seninle son defa ve son olarak ‘’Getto’’ isimli çalışması ile müzik piyasasına yeniden hızlı bir giriş yapan başarılı şarkıcı, yeni projeleri için hazırlıklarına devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde görüştüğümüz Dj Akman’a müzikseverlerin merak ettiği soruları sorduk. Akman sorularımızı tüm samimiyeti ile cevaplarken, sürprizlerinden de bahsetti.

Dj Akman; ‘’Güzel projeler ile kısa bir zamanda yeniden müzikseverlerle buluşacağız. Hazırlıklarımız devam ediyor, farklı olsun ve günümüzün modern müziğine uyumlu hemde eskiye hitaben bir şeyler var aklımızda bakalım en kısa zamanda hep birlikte göreceğiz.

Yeni yayınlanacak olan ‘’Yanıyorum’’ isimli şarkım ocak ayı bitmeden yayında olacak, inşallah video klibi ile birlikte de şubat ayı gibi Dj Akman youtube kanalında yayınlanacak. Daha sonrasında yine her şeyini hazırlamış olduğumuz bir şarkımız daha bulunuyor. O şarkımızında video klip çekimlerini gerçekleştirdik, herşeyi hazır ve bekliyoruz.’’ İfadelerini kullandı.

Bir yanıt yazın