Dilek İmamoğlu’nun kıyafeti olay oldu!

Dilek İmamoğlu'nun kıyafetine "Cumhuriyet Kadını" diyenler de oldu, aşırı dekolte bulanlar da...

Dün akşam Sultanahmet Meydanı’nda düzenlenen Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve eşi Dilek İmamoğlu beraber katıldılar. Dilek İmamoğlu kutlamalara Barbaros Şansal ve Yıldırım Mayruk imzalı siyah uzun bir elbise ile katılırken zarafetiyle göz doldurdu.


Kutlamalarda tam bir Cumhuriyet kadını imajı çizen Dilek İmamoğlu’na sosyal medyada büyük övgüler yapılırken bazıları da yersiz eleştirilerde bulunurken bu yersiz eleştirilerde kıyafeti dekolte bulanlar büyük bir çoğunlukta idi. Hatta bazı sosyal medya kullanıcıları hadlerini aşarak böyle bir kıyafetin yakışmadığını söyleyenler de oldu…


Genel olarak bir çok sosyal medya kullanıcısı Dilek İmamoğlu’nun kıyafeti ile kibar ve şık bir kadın olduğunu, dekoltesini tül ile kapatarak son derece göze hitap ettiği ve kıyafetini de siyah stilleto ayakkabısı ile mükemmel kombinlediği söylendi. Ayrıca boyun kısmına taktığı “Ay yıldız” broşun hem kıyafetine hem de günün önemine uygun bir detay olduğu gözlerden kaçmadı.

Kamil HIZER / Magazinname.com

Bir yanıt yazın