Derya Bedavacı’ya sahnede ünlü isimlerden destek

Derya Bedavacı'ya Hakan Altun ve Ferman Toprak'tan büyük destek.

Son dönemlerde buğulu sesi ile büyük bir çıkış yapan  Derya Bedavacı Bodrum Forte’de Türkiye’nin en büyük keman virtüözü Hüsnü Şenlendirici ile sahne aldı.

Derya Bedavacı konserine arabesk müziğin unutulmaz seslerinden biri olan Müslüm Gürses’in “Küskünüm” adlı şarkısı ile başladı. Konserini izlemeye gelen Hakan Altun için “ Hakan ağbi burada, kendisinden o kadar çok şey öğrendim ki ve hala ondan öğreneceğim çok şey var. Her zaman bana her konuda destek olmuş, yol göstermiştir. Allah onu başımızdan eksik etmesin” diyerek Hakan Altun’a seslendi. Derya Bedavacı’nın konserini ayrıca ünlü türkücü Ferman Toprak ve ailesi de izledi.

HÜSNÜ BEY İLE AYNI SAHNEDE OLMAK EN BÜYÜK HAYALİMDİ

Konserinde Hüsnü Şenlendirici ile olmaktan duyduğu mutluluğu “ Hüsnü Şenlendirici yıllarca sahnede beraber çalışmayı hayal ettiğim bir sanatçıdır. Ve ne kadar mutluyum ki, şu an onunla şu sahneyi paylaşıyorum. Hayalim gerçek oldu ve bugün şu an bu sahnede onunla birlikteyim” diyerek Hüsnü Şenlendirici’ye olan sevgisini ve saygısını dile getirdi.

Konserin son kısmında Derya Bedavacı Hakan Altun’u sahneye davet etti. Alkışlar altında sahneye gelen Hakan Altun ile beraber “Kavuşmalıyız” adlı şarkısına düet yapan Bedavacı ve Altun’a seyircilerden büyük alkış geldi. Hakan Altun’un ardından, Ferman Toprak’ı alkışlar altında sahneye davet eden Derya Bedavacı ünlü türkücü ile beraber “Hayatı Tespih Yapmışım” türküsünü beraber söylediler.

Sahnede yaklaşık iki saat kalan Derya Bedavacı programına “Yıllanmış Eşya” adlı şarkısı ile noktalarken alkışlar altında sahneden indi.

Bir yanıt yazın